Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, hava durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu gece için olumlu bir tablo çizerek halkın rahat bir uyku uyuyabileceğini belirtti. Özellikle çoğu şehirde sıcaklıkların 20 derecenin altına düşeceğini vurgulayan Ökten, sabaha karşı hava sıcaklığının üşütebileceğine dikkat çekti ve vatandaşları pencerelerini kontrollü bir şekilde açmaları konusunda uyardı.

Gecenin serin geçmesi ve hava sıcaklıklarının düşmesi beklendiği için insanların evlerinde rahat bir uyku geçirebileceklerini dile getiren Kerem Ökten, özellikle gece saatlerinde dışarıda olacakların kalın giysilerle hazırlıklı olmalarını önerdi.

Uzman, bu geceyi fırsat bilerek evleri havalandırmanın önemli olduğunu ancak pencerelerin tamamen açılmaması gerektiğini vurgulayarak, "Sabaha karşı hava sıcaklıkları daha da düşebilir, bu nedenle pencereleri kontrollü bir şekilde açarak evlerinizi serinletebilirsiniz" şeklinde uyarıda bulundu.

Özellikle yüksek kesimlerde ve açık alanlarda gece saatlerinde daha düşük sıcaklık değerleri öngörüldüğü için bu bölgelerde yaşayanların daha dikkatli olmalarının önemine değinen Kerem Ökten, meteorolojik verilerin takip edilmesini ve hava durumu uyarılarına göre tedbirli hareket edilmesini önerdi. /Haber Merkezi

Gal arısı ekonomik zarara yol açıyor Gal arısı ekonomik zarara yol açıyor

ABD ajanından uzaylı itirafı! Cansız uzaylı bedenleri, UFO'lara tersine mühendislik! ABD ajanından uzaylı itirafı! Cansız uzaylı bedenleri, UFO'lara tersine mühendislik!

Motosiklet taksiye çarptı! Sürücünün durumu ağır! Motosiklet taksiye çarptı! Sürücünün durumu ağır!

Zonguldak İstanbul’u geçti! Tepki artıyor! Zonguldak İstanbul’u geçti! Tepki artıyor!

Tren arızalanınca trafik durdu! Tren arızalanınca trafik durdu!

Editör: Murat Barutçu