Çaycuma ilçesinde ikamet eden ve dün gece saatlerinde fenalaşarak Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Çaycuma Huzurevi Müdür Yardımcısı Kenan Mısırlı son yolculuğuna uğurlandı.

54 yaşındaki hayatını kaybeden Kenan Mısırlı'nın cenazesi ilk olarak sabah saatlerinde Çaycuma Devlet Hastanesi'nden alınarak Yeni Mahalle Barbaros Caddesindeki baba evine getirildi.

Evinin önünde okunan Kur'an-ı Kerim ve duanın ardından Mısırlı'nın cenazesi görev yaptığı Çaycuma Huzurevi'ne getirildi. Burada da veda töreni düzenlendi ve cenazeye gidemeyenler içinde cenaze namazı kılındı. Kenan Mısırlı Seka Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çaycuma Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Cenazeye; İlçe Kaymakamı Mehmet Göze, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, siyasi parti temsilcileri, huzurevi çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar ve yakınları katıldı. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-06-22-at-14.44.44

WhatsApp-Image-2023-06-22-at-14.44.43

WhatsApp-Image-2023-06-22-at-14.44.43-(1)

Koçbaşlarıyla kapıları kırdılar: 84 zanlı yakalandı! Koçbaşlarıyla kapıları kırdılar: 84 zanlı yakalandı!

Kozlu’da haber alınamayan kadın ölü bulundu! Kozlu’da haber alınamayan kadın ölü bulundu!

Çaycuma’ya kadın eli değdi Çaycuma’ya kadın eli değdi

Kazada ağır yaralanmıştı: Hayatını kaybetti! Kazada ağır yaralanmıştı: Hayatını kaybetti!

Kurban pazarı sessiz! Kurban pazarı sessiz!

Editör: Murat Barutçu