BEUN öğrencisi Galatasaray’ı bıraktı, Fenerbahçeli oldu
BEUN öğrencisi Galatasaray’ı bıraktı, Fenerbahçeli oldu
İçeriği Görüntüle

Zonguldak basın camiasının tanınan isimlerinden, 2023 yılında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (ZTSO) emekli olan Kemal Mert, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

ONKOLOJİ SERVİSİNDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

28 yıl ZTSO’da görev yaptıktan sonra emekli olan Kemal Mert’in bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi gördüğü öğrenildi.

BASIN CAMİASINDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Zonguldak basın dünyasında uzun yıllar görev yapan Kemal Mert’in vefatı, meslektaşları ve sevenleri arasında derin üzüntüye neden oldu. Mert’in kent basınına önemli katkılar sunduğu ifade edildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Kemal Mert’in cenazesinin yarın öğle vakti Uzunmehmet Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi