Önceki Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, görevini Tahsin Erdem’e teslim ettikten sonra belediye binası içerisinde bazı vatandaşların sözlü ve fiziki saldırısına maruz kaldı. Araya Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in ve partililerin araya girmesiyle olay daha fazla büyümeden önlendi.

Öğle saatlerinde yaşanan olayın ardından önce Tahsin Erdem sonra da AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan açıklamalarda bulundu. Olayla ilgili hem CHP hem de AK Parti tarafı yapılanın yanlış olduğunu belirttiler.

Avukat Hasan Bircan hayatını kaybetti! Avukat Hasan Bircan hayatını kaybetti!

Ancak olayın ardından AK Parti İl Kurucu Üyesi Kemal Aydın’ın yaptığı paylaşım dikkat çekti. Son günlerde AK Parti’ye sosyal medya hesabı üzerinden gösterdiği tepkilerle ön plana çıkan Aydın, bu kez ise “Rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdi. Ellerinize sağlık işçi kardeşlerim.” şeklinde bir paylaşım yaptı. Kemal Aydın’ın yaptığı bu paylaşım partililerin tepkisine neden olarak, “Bu nasıl bir zihniyet? Şiddetin her türlüsünün karşısında olması gerekirken, kendisinin kurduğu partinin belediye başkanına yapılan olayı kutladı. Kişisel menfaatlerini ya da meselelerini bu olaya dahil etmemeliydi.” şeklinde yorumlara neden oldu.

Untitled 1

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA