Antalya'da bir kadının kolunda kelepçe olduğu görülerek yetkililere bildirildi ve olay ekiplerin müdahalesini gerektirdi. Kelepçenin çıkarılması için itfaiye ve polis ekipleri yaklaşık 20 dakikalık bir çalışma gerçekleştirdi. Kadın, kelepçenin kendisinin güvenlik görevlisi olan ablasının evinde çocukların oyun oynadığı sırada takıldığını belirtti.

Kamyonete tren çarptı! Kamyonete tren çarptı!

Olay, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi 2752. Sokak'ta bulunan muhtarlık binası önünde gerçekleşti. Bir vatandaş, Necla Ö.'nün sol el bileğinde kelepçe olduğunu fark ederek şüphelenerek durdurdu. Bu durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi. Polis ekipleri, olay yerine hızla gelerek Necla Ö.'nün Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminden sorgusunu yaptı.

Ekipler, Necla Ö.'nün kelepçesini çıkarmak için kendi kelepçe anahtarlarını denemesine rağmen herhangi bir suç unsuruna rastlamadılar. Bunun üzerine yüzük kesme aparatı kullanarak kadının bileğine takılı kelepçeyi çıkarmak için yaklaşık 20 dakika boyunca çalıştılar. Kelepçe nihayet çıkarıldıktan sonra Necla Ö.'nün kolunda şişlik olduğu görüldü. Necla Ö., polislere verdiği bilgide kelepçenin ablasının evinde çocuklar oyun oynarken takıldığını ve bir parçasının kırıldığını ifade etti. Polis ekipleri, kelepçenin çıkarılmasının ardından Necla Ö.'yü polis merkezine götürdü. (İHA)

AW911460_09AW911460_07AW911460_08AW911460_01

TTK’da önemli gelişme: Ruhsatlar alındı! TTK’da önemli gelişme: Ruhsatlar alındı!
Genç kız boğulma tehlikesi geçirdi Genç kız boğulma tehlikesi geçirdi
Takla atarak kanala düştü Takla atarak kanala düştü
Fındık fiyatlarında güncelleme yapıldı: İşte il il fiyat listesi! Fındık fiyatlarında güncelleme yapıldı: İşte il il fiyat listesi!

Editör: Murat Barutçu