Samsun HABER - Samsun'da para nakil aracı ile otobüs kaza yaptı: 4 yaralı ve banknotlar taşındı
Samsun'un Atakum ilçesinde, içinde 33 poşet banknot bulunan bir para nakil aracı ile bir yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada toplamda 4 kişi yaralanırken, nakil aracındaki paralar da başka bir araçla olay yerinden taşındı.
Kaza, Büyükoyumca Mahallesi Toplu Konut Bulvarı üzerinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Yolcu almak için durakta bekleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsüne, aynı güzergahta ilerleyen para nakil aracı arkadan çarptı. Çarpışma sonucunda, para nakil aracının sağ ön bölgesinde ağır hasar meydana geldi.
Kazada, para nakil aracının şoförü Ümit Zorlu ve yanındaki güvenlik görevlisi Fevzi Korkut ile halk otobüsündeki yolculardan Emine Uyan ve Etiyopya uyruklu Zellalem Ayelke yaralandı. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi ve ambulanslarla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiler.
Kaza sonrasında, para nakil aracının kapısı polis kontrolünde açıldı. Kaza yerine gelen firma yetkilileri, kaza yapan nakil aracındaki banknot poşetlerini sayarak çuvallara doldurdular. Ardından, 33 poşet içerisindeki paralar, başka bir para nakil aracına aktarılıp gitmesi gereken yere taşındı.
Kaza sonucunda tek şeridi trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından tekrar çift taraflı olarak trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı ve olayın ayrıntıları araştırılmaya devam ediyor. İHA

AW021116_06

AW021116_01

Şehit Annesi: “O bana gelemedi ben ona geldim” Şehit Annesi: “O bana gelemedi ben ona geldim”

AW021116_02

Editör: Virda Şahin