İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 3 torunu öldürüldü İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 3 torunu öldürüldü

Arjantin'de araba kiralama şirketi işleten Fernando Pérez Algaba, vahşice öldürüldü. Yetkililer, Fernando Pérez Algaba'nın cesedinin parçalara ayrılmadan önce silahla vurularak öldürüldüğünden ve cesedin profesyoneller tarafından parçalara ayrıldığından şüpheleniyor. Otopsi raporları da bunu destekliyor.

Fernando Pérez Algaba'nın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor, ancak ölümünün borçlarıyla ilgili olduğu düşünülüyor. Fernando Pérez Algaba, 2018'de "Motors Lettuce SRL" adlı şirketini kurdu ve şirketinin verdiği çeklerin karşılıksız çıktığı iddia ediliyor. Bu da milyoner kripto para fenomeninin Arjantin vergi dairesiyle borçları konusunda çıkmaza girmesine neden oldu.

Fernando Pérez Algaba, Barra Bravas çetesinin kendisinden 40 bin dolar borç istediğini ve başının derde girdiğini ifade etmişti. Fernando Pérez Algaba bu nedenle gönderdiği bir mesajda “Eğer bana bir şey olursa, herkes haberi olsun” ifadesini yer vermişti. Algaba ölmeden önce kripto para yatırımlarından ciddi miktarda para kaybettiğini açıklamıştı.

Fernando Pérez Algaba cinayeti, 2022 yılında kripto para piyasasında başlayan diğer gizemli ölümleri takip ediyor. CryptoPotato olarak geçmişte bildirdiğimiz üzere Amber Group'un kurucu ortağı Tiantian Kullander uykusunda hayatını kaybetmişti. Bununla birlikte milyarder kripto para yatırımcısı Vyacheslav Taran ve Porto Riko'da boğulduğu iddia edilen MakerDAO geliştiricisi Nikolai Mushegian da son dönemde gizemli bir şekilde hayatını kaybeden kripto para zenginleri arasında yer alıyor. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu