Sinop'un Yalı köyü açıklarında 30 Eylül'de meydana gelen tekne kazasında kaybolan gazi polis memuru Numan Şen'in cansız bedenine ulaşıldı. Günlerdir sürdürülen arama çalışmalarından acı haber geldi.

Ekipler seferber olmuştu

Teknenin alabora olmasının ardından kaybolan Numan Şen'i bulmak için bölgede geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Sahil Güvenlik, emniyet, jandarma ve AFAD ekiplerinin yanı sıra gönüllü balıkçılar da çalışmalara destek verdi. Aramalar havadan, karadan, deniz yüzeyinden ve su altından aralıksız sürdürüldü.

Veresiye alkol vermediler, kamyonla tekel bayisine daldı
Veresiye alkol vermediler, kamyonla tekel bayisine daldı
İçeriği Görüntüle

Cansız bedenine saat 11.40'ta ulaşıldı

Yoğun çalışmalar sonucunda gazi polis memuru Numan Şen'in cansız bedeni, 2 Ekim Cuma günü saat 11.40 sıralarında bulundu.

Sinop Valiliğinden başsağlığı mesajı

Sinop Valiliği, acı haberin ardından yaptığı açıklamada hayatını kaybeden polis memuru Numan Şen'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarına, emniyet teşkilatına ve millete başsağlığı ile sabır diledi.

Kaynak: İHA