Üniversite öğrencisi Anıl Sayın, veda mektubu sonrası... Üniversite öğrencisi Anıl Sayın, veda mektubu sonrası...

Kastamonu Haber – Kastamonu'da bir motosiklet sürücüsü, kontrolden çıkarak bir iş yerine girdi. İş yerinin camı kırılan motosiklet sürücüsü, hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan Kuzeykent İş Merkezi'nde, sürücüsü öğrenilemeyen bir motosiklet, ara sokaktayken motosikletin gazına basması sonucu bir anda kontrolü kaybetti. Motosiklet, iş yerinin camına çarparak içeri girdi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, motosiklet sürücüsünü durdurmaya çalıştı. Ancak motosiklet sürücüsü, hiçbir şey olmamış gibi motosikletini iş yerinden çıkartarak olay yerinden kaçtı.

Dalgalar mendireği aştı! Dalgalar mendireği aştı!

Kulakların pasını sildiler Kulakların pasını sildiler

İş yeri sahibi, dükkana geldiğinde camları kırık görünce güvenlik kamerasını kontrol etti. Güvenlik kamerası görüntülerinde ara sokaktan çıkan motosikletin bir anda iş yerine girerek camları kırdığını gördü. Daha sonra görüntülerde motosikletin, olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü.

İş yeri sahibi, motosiklet sürücüsünden şikayetçi oldu. Polis ekipleri, motosiklet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. İHA

AW050377_01

AW050377_02

TTK’dan o isim çıkartıldı! TTK’dan o isim çıkartıldı!

Editör: Virda Şahin