Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Gökhan Yılmaz, Muharrem İnce’nin istifasının arından, ülke genelinde kaset siyasetçiliğinin yapıldığını savunarak, “Kasetle başkan olanlar kasetle Cumhurbaşkanı yapılmak isteniyor” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz’ın açıklaması şu şekilde:

 “Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye’deki seçimlere müdahale ediyor. Seçime üç gün kala, FETÖ yöntemleri ve marifetiyle, dört Cumhurbaşkanı adayından birinin adaylıktan çekilmesini sağlıyor. Seçime müdahalenin sebebi, Muharrem İnce’ye gidecek oyların Kemal Kılıçdaroğlu’na yönlendirilmesi. Kasetle Genel Başkan olan Kemal Kılıçdaroğlu, kasetle Cumhurbaşkanı yapılmak isteniyor.  Millet İttifakı avucunu ovuşturuyor. Altılı masa yandaşı medya bayram ediyor. Dahası, Sözcü Gazetesi manşetinde FETÖ’nün şantajlarıyla adaylıktan çekilmeyi demokrasi kahramanlığı olarak sunuyor.

HÜKÜMET DE SORUMLUDUR

AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı! AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı!

Hükümet eleştirmekle, kınamakla yetiniyor. Oysaki ülkeye yönetenlere düşen görev kumpasları kuranları, tehditler savuranları, kasetlerle siyaseti şekillendirmeye çalışanları bulup yargıya teslim etmek.  Üçüncü yol olduğunu iddia eden Muharrem İnce ise kasetlere boyun eğiyor. Kendisine imza verenleri, kendisi için günlerdir meydanlarda çalışanları yarı yolda bırakıyor. Yolun sonuna ulaşamadan teslim bayrağını çekiyor.  Yani bir tarafta kasetleri kullananlar ve kasetlerden medet umanlar, diğer tarafta kasetlere boyun eğenler.  Bu sistem çürüdü! Bu sistem kokuştu! Bu sistem tel tel dökülüyor!

TWİTTER KABADAYILARININ YÖN VERDİĞİ SİYASET

Bu sistemin siyaseti kirli. Yabancı istihbarat örgütlerinin oyuncağı haline gelen mafya bozuntularının biri gidiyor biri geliyor. Karşısına kamerayı, eline telefonu, önüne başkalarının hazırladığı kağıdı alan Twitter kabadayıları sağa sola sallıyor; şantajla, hakaret ve tehditlerle siyasete yön vermeye kalkıyor. Birileri ise olanı biteni çekirdek çitleyerek izliyor. İsyan ediyoruz! Siyasette dedikodu, tehdit, hakaret, küfür, şantaj, montaj istemiyoruz! Kirli değil temiz siyaset için varız.

SADECE SİYASET DEĞİL TOPLUM ÇÜRÜTÜLMEK İSTENİYOR

Bu sistem siyaseti kirletmekle kalmadı; kültürümüzü ve ahlakımızı bozdu.  Atlantik sistemi içinde ailenin, kadının, insanın değeri yok. Saygısızlık var. Yırtıcılık var, ilkellik var, çürüme var.

Özel hayatın gizliliği ihlal mi ediliyor, edilsin diyorlar. Kadınlar bir seks objesi olarak mı sunuluyor, sunulsun diyorlar.  Aileden birileri zarar mı görüyor, görsün diyorlar. Sınırları yok. Çünkü ahlakları yok.

Anadolu’nun erdemlerini, insancıllığını bu çürük çarık sisteme boğdurmayacağız.  Bu pisliği devrimle temizleyeceğiz.

BU KİRİ DEVRİM PAKLAR

Sistem Partilerinin tamamı bu rezalete ortak olmuştur. Ancak milletimiz seçeneksiz değildir.

Ne HDP Ne HÜDA-PAR’la, bölücülerle bir araya gelmeyiz diyen Memleket Partililer. Çağrımız hepinizedir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kasetçileri, kasetlere boyun eğenleri, kasetçilere tavır almayanları değil, hepsinin karşısına dikilen Vatan Partisi’ni taşıyalım.  Temiz siyaset için Erdemli bir toplum için,

Korkmayan, boyun eğmeyen liderler için 14 Mayıs’ta oylar Vatan Partisi’ne” (Haber Merkezi)

Polis araçlarınında karıştığı zincirleme kazada 7 kişi öldü Polis araçlarınında karıştığı zincirleme kazada 7 kişi öldü
Talihsiz kadın yanan karavan tipi evden çıkamadı Talihsiz kadın yanan karavan tipi evden çıkamadı
Zincirleme kazada ölen şahsın yakını ambulans kaçırdı Zincirleme kazada ölen şahsın yakını ambulans kaçırdı

Editör: Murat Barutçu