Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak isteyen Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak teşkilatları ile milletvekili adayları bağışta bulundu.

5 merkezde seçimler yenilenecek 5 merkezde seçimler yenilenecek

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak isteyen milletvekili adayları Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğ Ertuğrul, Merve Kır, il ve ilçe teşkilat başkanları ile çok sayıda partili İş Bankası önüne gelerek hesaba bağışta bulundular.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, banka önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Önümüzde 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz çok kritik bir seçim var. Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan bir seçim. 22 yıldır Türkiye’nin tepesine çöken bu karanlığı ortadan kaldıracağımız bir seçim. Bizde Millet İttifakı olarak, Millet İttifakının adayları olarak ve burada tüm dostlarımızla birlikte Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bağış kampanyasına katılmak için geldik. Desteklerimizi sayın cumhurbaşkanımıza yürekten iletmiş olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Deva Partisi, Deva Partisi bir arada Zonguldak’ta ortak liste çıkardık. Zonguldak’ın her köşesine ulaşarak bu 30 günlük sürenin içerisinde gençlerin gelecek umudunu ileriye taşıyacak bir süreci hep birlikte yaşayacağız. Önümüzdeki süreçte sokaklar bizimle Millet İttifakıyla dolu olacak. Bizde CHP olarak 14 Mayısı güçlü bir şekilde kucaklayacağız. Yeni bir iktidar sürecinin başlangıcını hep birlikte yaşayacağız.”

Konuşmanın ardından milletvekili adayları, il ve ilçe başkanları ile teşkilat mensupları gönüllerinden koptuğunca bağışlarını yaptılar. Haber: Seçkin KIRARSLAN

3 (2)3 (1)2-2

Editör: Seçkin