Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir televizyon programının canlı yayınında Zonguldak açıklarında ağırlıklı sondaj çalışmalarının sürdürüldüğünü, bununla birlikte Doğu Karadeniz’de petrol bulma ihtimali olduğu yönünde açıklamalarda bulundu.

Haber Global televizyonunun canlı yayınına katılan Bakan Dönmez şu açıklamalarda bulundu:

“24 Nisan itibarıyla sistemde bazı yazılım değişikliklerine ihtiyacımız olduğu için 1 hafta kadar okuma yapmadık. Mayıs başı itibarıyla faturalar çıktı. Türkiye'deki abonelerin ilk faturaları bu ayın sonuna kadar gidecek. Her vatandaşımız bundan yararlanmış olacak. Bu 1 yıllık desteklemenin toplam tutarı 40 milyar lira olacak.

Erdoğan müjdeyi verdi: Emekli promosyon rakamları belli oldu! Erdoğan müjdeyi verdi: Emekli promosyon rakamları belli oldu!

KARADENİZ’DE PETROL

Karadeniz'de çalışmalar devam ediyor, edecek. Yeni sahalarda keşif amaçlı sondajlarımızı da yapacağız. Ağırlıklı olarak Zonguldak açıklarında çalışıyoruz. Ordu açıklarındaki sismik çalışmalarımızı tamamladık. Bir sondaki aşamada Doğu Karadeniz'e gideceğiz. Orada petrol bulma ihtimalimiz var. Trabzon-Rize açıklarında bir sondajımız daha olacak. Batı'dan Doğu'ya potansiyel görülen her yere girilecek.” (Haber Merkezi)

Çaycuma’da feci kaza! Çok sayıda yaralı var! Çaycuma’da feci kaza! Çok sayıda yaralı var!

Böyle zorbalık görülmedi! Dakikalarca darp ettiler! Böyle zorbalık görülmedi! Dakikalarca darp ettiler!

Asgari ücret ne olacak? Kulislerde konuşulan rakamlar netleşiyor Asgari ücret ne olacak? Kulislerde konuşulan rakamlar netleşiyor

Editör: Murat Barutçu