Arabulucu devreye girecek Arabulucu devreye girecek

Kastamonu Haber – Kastamonu Üniversitesi'nde düzenlenen basketbol turnuvasında çalışan personeller, stres atmak ve birlik beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi'nde bir araya geldi. Toplam 8 takımın katıldığı turnuvada final maçı nefes kesici anlara sahne oldu. Spor Bilimleri Fakültesi takımı ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı takımı arasında gerçekleşen mücadelede, Spor Bilimleri Fakültesi takımı rakibini mağlup ederek şampiyonluk kupasını kazandı. Akademik ve idari personel, gösterdikleri performanslarla seyircilerin büyük beğenisini kazandı.

O ilçede çay 5 TL oldu O ilçede çay 5 TL oldu

Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri

İkincilik ise Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı takımının oldu, üçüncülük ise Orman Fakültesi takımının elindeydi. İhsangazi MYO takımı ise turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.

Karabük’te FETÖ/PYD operasyonunda 14 şüpheliden 3’ü tutuklandı! Karabük’te FETÖ/PYD operasyonunda 14 şüpheliden 3’ü tutuklandı!

Finalistlere ödüllerini Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil takdim etti. İHA

Mustafa Öztürk: Üçüncü il Zonguldak’ı geriletir Mustafa Öztürk: Üçüncü il Zonguldak’ı geriletir

AW917534_02

AW917534_03

AW917534_01

Editör: Virda Şahin