Lider Karabük İdmanyurdu, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kozlu Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Karabük ekibine 3 puanı getiren golü, 72’nci dakikada eski bir Kozlu Belediyesporlu Emin Akyıldız attı. Ev sahibi ekipte golcü Ercan Kuruçay, 58’inci dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.

Süper Amatör Lige terfi grubunda şaşırtan skor... Çok farklı kazandılar! Süper Amatör Lige terfi grubunda şaşırtan skor... Çok farklı kazandılar!

Hafta arası galibiyetiyle bu sezon ki 15’inci 3 puanını alan Karabük İdmanyurdu, genel puantajda 51 puana ulaşarak yoluna açık ara farkla devam etti.

Gruptaki diğer temsilcilerimizden Devrek Belediyespor, evinde Gölbaşı Belediyespor’a 4-0 farklı mağlup oldu. Ereğli Belediyespor ise, ligden çekilen Kardemir Karabükspor’la karşılaştığı için 3-0 hükmen galip sayıldı.

Lig ikinci komuş Bartınspor ise, Başkent deplasmanında 1926 Polatlı Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak iki puan bıraktı.

Bu sonuçların ardından 51 puana sahip Karabük İdmanyurdu'nun ardından 46'şar puanla Bartınspor ile Ereğli Belediyespor sıralandı. Günü puansız kapatan Kozlu Belediyespor 39 puanla 6'ncı sıradaki yerinde kalırken, Devrek Belediyespor 36 puanla 9'unculuğa geriledi.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU ŞÖYLE:

1926 Polatlı Belediyespor-Bartınspor: 1-1

Karabük İdmanyurdu-Kozlu Belediyespor:1-0

Yeniçağaspor-Boyabat 1868 Spor: 0-1

Kavaklıderespor-1074 Çankırıspor: 5-0

Kastamonu Özel İdare-Çilimli Belediyespor: 1-2

Devrek Belediyespor-Gölbaşı Belediyespor: 0-4

Ereğli Belediyespor-Kardemir Karabükspor (3-0-Hükmen)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ