Türk Hava Yolları (THY), İstanbul-Gaziantep seferini gerçekleştiren uçakta tişörtünün içinde sakladığı şırdanları yiyerek sosyal medyada paylaşan ve "Şırdancı Mehmet" olarak bilinen Mehmet Sur'a karşı önlem aldı. Sur'un bu eylemi marka değerini zedelediği gerekçesiyle THY, 6 ay süreyle bilet satışını engelleyeceğini duyurdu.

Mehmet Sur, 15 Haziran tarihinde İstanbul'dan Gaziantep'e seyahat etmek için THY'nin uçağını tercih etti.

TİŞÖRTÜNDEN ŞIRDAN ÇIKARTTI

Uçuş sırasında, Sur, yemek servisi sonrasında tişörtünün içinden çıkardığı şırdanı yemeye karar verdi. Bu anları cep telefonuyla kaydeden ve sosyal medya hesabından paylaşan Sur, büyük bir tartışma başlattı.

Görüntülerin sosyal medyada viral hale gelmesinin ardından THY harekete geçerek yolcunun marka değerini zedelediği gerekçesiyle Mehmet Sur'u kara listeye aldı. Sur, 6 ay boyunca THY'den bilet satın alamayacak. (Haber Merkezi)

Arazi kavgasında kan aktı: Kardeş kardeşi vurdu! Arazi kavgasında kan aktı: Kardeş kardeşi vurdu!

140 ameliyat geçiren madenci taburcu oldu: Mucize Kurtuluş! 140 ameliyat geçiren madenci taburcu oldu: Mucize Kurtuluş!

Film sahnesi değil tasarlanmış cinayet: Müşteri gibi taksiye binip kafasına sıkmışlar Film sahnesi değil tasarlanmış cinayet: Müşteri gibi taksiye binip kafasına sıkmışlar

Kozlu sahil yolunda kaza: 4 yaralı Kozlu sahil yolunda kaza: 4 yaralı

TTK'da iş kazasında yaralanmıştı; Hüseyin Eroğlu hayatını kaybetti TTK'da iş kazasında yaralanmıştı; Hüseyin Eroğlu hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu