- Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Kapuz bölgesi için geliştirilen yeni sahil projesine ilişkin detayları paylaştı.

Başkan Alan, görev süresi boyunca Kapuz Plajı'nda yapılan restorasyon ve iyileştirme çalışmalarına değinerek, projenin sadece bunlarla sınırlı kalmayacağını belirtti.

Yeni projenin, bölgeyi daha da cazip hale getireceğini ve yürüyüş hattının yanı sıra üç farklı plajın halkın hizmetine sunulacağını vurguladı. Ayrıca, plajlardan birinin haftanın yedi günü kadınlara ayrılacağını, bu sayede kadınların deniz ve güneşin tadını özgürce çıkarabileceklerini ifade etti.

Akşamları ise tüm Zonguldaklılar ve şehir misafirleri için keyifli bir yürüyüş alanı ve manzara sunacaklarını belirten Alan, Kapuz bölgesinin güneşin en güzel battığı yerlerden biri olarak öne çıkacağını ve bu projenin şehrin enstantanelerine muazzam katkılar sağlayacağını dile getirdi. Başkan Alan, Kapuz sahil birleştirme projesinin tüm Zonguldak halkına hayırlı olmasını diledi.

Alan şöyle dedi:

“Kıymetli hemşerilerim, Kapuz Plajı bizim için çok değerli. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar restorasyonlarını yaptık, iyileştirmelerini yaptık. Ama yetmez. Tersaneyi de bağlamak istiyoruz birbirine. Kesin bizim yürüyüş hattımız olsun, hem de plaj, kordon, sahil büyümüş olsun istiyoruz. İnşallah bu projeyle birlikte üç tane ayrı plajımız olacak. Sadece salı, perşembe günleri kadınlarımız için tahsis etmiştik. İnşallah oradaki tersanede, koydaki bir plajımız haftanın yedi günü hanımefendilere hizmet edecek. Akşamları da gelen misafirlerimiz için, bizler için güzel bir yürüyüş hattı, güzel bir manzara. Güneşin en güzel battığı şehir Zonguldak'ımızda muazzam bir enstantane ortaya çıkacak inşallah. Kapuz, sahil birleştirme projemiz Zonguldak'ımızda, bütün hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

A W163899 01

Sss

Sasssss

Teoman Papila'da coşkulu 23 Nisan etkinliği! Teoman Papila'da coşkulu 23 Nisan etkinliği!

Sass

Kaynak: İHA