Bölgesel Amatör Ligde 2023-2024 sezonunda Kozlu ve Zonguldaklı gençlerin ağırlıkta olacağı bir kadroyla katılacak olan Kozlu Belediyespor’da Oğuz Küçük dönemi... 35 yaşında UEFA B lisansına sahip olan Küçük, A takım düzeyinde ilk antrenörlük deneyimini kaptanlığını yaptığı Kozlu Belediyespor’da yaşayacak.

Zonguldakspor’da başladığı futbolculuk kariyerinde 20 yılı geride bırakan Oğuz Küçük, aralıksız 12 yıl profesyonel oynadı. Altyapısından yetiştiği Zonguldakspor’da profesyonel olan ardından il dışına giderek Türk Telekomspor, Sürmenespor, Bayrampaşaspor AŞ, Manavgatspor, Sivas Belediyespor, Bergama Belediyespor, 24 Erzincanspor, Orhangazispor, Osmaniyespor formaları giyen Küçük, kariyerinin son döneminde dönüş yaptığı memleketi Zonguldak’ta, Zonguldak Kömürspor, Kozlu Belediyespor, İhsaniyespor, Kilimli Belediyespor ve son olarak yine Kozlu Belediyespor’da oynadı.

2022-2023 sezonunu Kozlu Belediyespor’da tamamlayan Oğuz Küçük, sezon içinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açılan UEFA B lisans kursuna katılarak antrenörlük belgesi aldı.

YENİ SEZONA ANTRENÖR OLARAK BAŞLAYACAK

Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı

Kariyeri boyunca 2. Lig, 3. Lig, Türkiye Kupası ve Bölgesel Amatör Lig gibi üst düzey liglerde toplam 330 maçta forma giyen ve artık futbolculuk kariyerinin sonuna gelen Oğuz Küçük, 2023-2024 sezonuna antrenör olarak başlayacak.

Küçük, geçen sezon kaptanlığını yaptığı Kozlu Belediyespor’da antrenörlük görevine getirildi. Yeşil-Beyazlı takımı 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig sezonunda tek sorumlu antrenör olarak çalıştıracak olan Küçük, üstlendiği misyon doğrultusunda kulübün geleceğini oluşturacak altyapıya da el attı.

Kozlu’da yaptığı taramalar neticesinde U11 ve U12 yaş gruplarında takım oluşturan Oğuz Küçük, yeşil-beyazlı kulübün geleceği olarak görülen gençleri, U11 ve U12 Minikler Futbol Şampiyonası’nda sahaya çıkarıyor.

Yeni sezon öncesi bir nevi antrenörlük provası yaptığı miniklerle iyi bir bağ kuran genç antrenör, önümüzdeki günlerde A takım bünyesinde 2023-2024 sezonunun takımını oluşturmak için kolları sıvayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ