Servis şoförüne kanlı pusu! Jant kapağını değiştirirken başından vurdu Servis şoförüne kanlı pusu! Jant kapağını değiştirirken başından vurdu

Bir kadın, popüler sosyal medya platformu Weibo'da paylaşılan görüntülerde kocasının sadakatsizliğini ortaya çıkardı. Kocasını başka bir kadınla yatakta yakalayan kadın, büyük bir öfkeyle "Henüz boşanmadık!" diyerek sinir krizi geçirdi. Bu sırada kocası, mutfak bıçağını alıp genç kadının üzerine doğru ilerledi.

Kaydedilen bir görüntüde, adı açıklanmayan kadın, kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek ayrı yaşadığı evine gitti. Kapıyı defalarca çalmalarına rağmen cevap alamayınca sinirlenen kadın, kapıyı tekmeleyerek içeri girdi. Aldatılan kadının yardımına bir arkadaşı yetişti.

Bıçakla tehdit eden koca, boşanma sürecinde olduklarını söyleyerek ihanet iddialarını reddetti. Genç kadının arkadaşıyla eşi arasında tartışma yaşandı ancak arbede sırasında bıçaklama olayına dair görüntü bulunmamaktadır. (Haber Merkezi)

kocasını baskasıyla-3

kocasını baskasıyla-2

kocasını baskasıyla-1

kocasını baskasıyla-4

Konser salonuna silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Konser salonuna silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

kocasını baskasıyla-5

Editör: Muhammet