Çaycuma Star haber sitesinde Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kanhtarcı7nın Fevkani Köprü ile ilgili olarak yaptığı açıklama ses getirdi ve büyük ölçüde tıklanarak neredeyse izlenme rekoru kırdı.

 Adı geçen haber portalındaki haber aynen şöyle:

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Fevkani Köprü ile ilgili daha önce de verdiği açıklamalarıyla köprünün "Tarihi, kültürü, kentin hafızasını koruma refleksi olarak kabul edilsin" şeklinde ifadelere yer verdi.

Zonguldak Belediyesi tarafından Ağustos ayı içerisinde yıkılması planlanan Fevkani Köprüyle alakalı olarak her defasında köprünün yıkılmaması için çağrılarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yine bir çağrıda bulundu.

Daha öncede Çaycuma Star Haber Müdürü Anıl Taşkıran'a da köprüyle ilgili bilgiler aktaran Kantarcı, yaptığı yeni bir açıklamayla gündem oluşturdu.  Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla köprünün "Kentin hafızası" olarak kalmasını isteyen Başkan Kantarcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Tehlike arz ediyorsa, mazeret olamaz; onarma ve güçlendirme denen yöntemler var.  50 yıla yakın meslek hayatı olan bir inşaat mühendisi ve 10 yıllık belediye başkanı olarak düşüncem;  köprünün altında ve üstünde ne kadar eklemeler varsa temizlenmeli, köprü ortaya çıkarılmalı, işyerleri taşınmalı, kazanılan alanlar parka dönüştürülmeli.  Zonguldak’ta az sayıda kalan metruk haldeki tarihi binalar onarılarak halkın hizmetine açılmalı.  Bu yorumum lütfen “başkasının işine müdahale” olarak algılanmasın. Tarihi, kültürü, kentin hafızasını koruma refleksi olarak kabul edilsin.” (Alıntı: Çaycuma Star)

"Fındık para etmiyor" diyen çiftçi ağaçlarını kesti "Fındık para etmiyor" diyen çiftçi ağaçlarını kesti

Çaycuma’da neler oluyor? Peş peşe görevden alındılar Çaycuma’da neler oluyor? Peş peşe görevden alındılar

Şehit eşini oğlu ile karşıladı! Tabuta sarılıp dakikalarca ağladı Şehit eşini oğlu ile karşıladı! Tabuta sarılıp dakikalarca ağladı

Şehit Çaycuma’ya geldi! Şehit Çaycuma’ya geldi!

Liman işçisi ölü bulundu! Liman işçisi ölü bulundu!

Malatya’da orta büyüklükte deprem! Malatya’da orta büyüklükte deprem!

Emekli öğretmen erik ağacından düşerek öldü Emekli öğretmen erik ağacından düşerek öldü

 

Editör: Murat Barutçu