Ereğli'de motosikletten savrulan iki kişi kamyonetin altında kaldı Ereğli'de motosikletten savrulan iki kişi kamyonetin altında kaldı

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Kandilli Beldesi’nde doğalgaz altyapı çalışmalarının bu ay sonuna kadar başlayacağını belirterek bir yıl içerisinde de evlere doğalgaz verilmeye başlayacağını söyledi. Başkan Aydın doğalgaz ile birlikte Kandilli’nin cazibe merkezi haline geleceğini ifade ederken nihai hedeflerinin beldeyi ilçe yapmak olduğunu belirtti.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın uzun süredir çalışmalarını yürüttükleri doğalgaz konusunun çözüme kavuştuğunu, her türlü anlaşmanın yapılarak bu ay içerisinde ilk kazmanın vurulacağını açıkladı.

Uzun yıllardır imarla ilgili ciddi bütçe ve zaman harcayarak Kandilli’yi doğalgaz altyapısına hazır hale getirdiklerini belirten Aydın emeği geçen tüm bürokratlara teşekkür etti. Başkan Aydın konuya ilişkin olarak gazetecilere yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Doğalgaz meselesini ben 2014’te göreve başladığım günden beri peyderpey dile getiriyorum ama 2019’dan sonra çok iddialı bir şekilde de söylüyorum. Benim popülist adımlar atmak yerine, Kandilli için hayallerim var. Bu hayaller için olması gereken şekilde hareket etmeyi tercih ettim. İşte bunlarla ilgili baştan beri söylediğim gibi Kandilli gelişecek, büyüyecek ama büyümeden önce büyümesine hazır olmasını gerektiren ve gereken altyapının hazır olmalıydı.. Çok şükür gerçekten de hükümetle  ve bürokrasiyle olsun, meclisle olsun uyumlu bir şekilde çalışarak Kandilli’nin geleceğini hazırlıyoruz. Müjdemiz şu, 2023 itibariyle Kandilli doğalgaza kavuşuyor. Doğalgaz Kandilli’nin gelişimi için bizim baştan koyduğumuz hedeflerden bir tanesi.  Nihai hedefi de her zaman dile getiriyorum ama bütün hepsinin birleşip en sonunda geleceğimiz nokta, Kandilli’nin ilçe olması. Benim, şahsımın ve belediye meclisimizin nihai hedefi budur; ilçe olacağız. Nasıl geçmişte ‘doğalgazı getireceğiz, altyapılarını çözeceğiz, turizm yatırımlarını hareketlendireceğiz’ diye hedef koyup bunları gerçekleştirme yolunda büyük adımlar attıysak, yine söylüyorum Kandilli’nin nihai hedefi ilçe olmaktır ve olacak.”

“Doğalgaz ile birlikte Kandilli Cazibe merkezi haline gelecek”

Konuşmasında doğalgazın Kandilli için önemini de anlatan Başkan Aydın, beldenin yatırımcılar ve buraya yerleşmek isteyenler için daha cazip bir hale geleceğini belirtti. Doğalgazın Kandilli’ye gelmesi için çok büyük emekler verildiğini anlattı. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-14.14.57

Editör: Murat Barutçu