Gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine, Kamu Sen İl Temsilciliği Şahin Ören, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, MHP Kilimli Belediye Başkan adayı Serdar Yaralı, MHP Çaycuma İlce Başkanı Mustafa Kaplan, Kamu Sen İl Temsilciliğine bağlı sendikaların şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı.

Siyasilerin gölgesinde 1 Mayıs! Siyasilerin gölgesinde 1 Mayıs!

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Şahin Ören yaptığı açıklamada, “Zonguldak Türkiye Kamu-Sen Temsilciliği olarak bayramlaşma merasimimizi büyük bir kalabalık ve coşku ile gerçekleştirdik” diyerek şunları söyledi:

“Bayramlaşmamıza katılan tüm şube başkanı yönetici ve üyelerimize ayrıca sendikamıza gelerek bizleri onurlandıran MHP İl Başkanı  Mustafa Öztürk'e Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi'ye Belediye Meclis üyelerimize il ve ilçe yönetim ve başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Biz Türk Milliyetçileri  olarak büyük bir aileyiz. Birliğimiz daim olsun Allah Türk'e yâr olsun. Selam ve dua ile hayırlı bayramlar diliyorum. Her zaman şunu söylüyorum Milliyetçi aile ile biz büyük bir milliyetçi aileyiz. Tam anlamıyla şuradakileri yerine getirdikten sonra bir olamayacağımız, beraber olamayacağımız hiçbir şey yok. Başkanımın önderliğinde de inşallah biz bunu yakaladık diye düşünüyorum. Kendisinden, ekibinden Allah razı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu türküm diyene”

Milliyetçi Hareket Partisi  Zonguldak il Başkanı Mustafa Öztürk, “Ülkücü, Milliyetçi Hareketi'nin uğraştığı, didindiği, kendine ilki edindiği şu gördüğünüz ortam. Biz bunu yakaladık mı Allah'ın izniyle Zafer de Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Türkiye Cumhuriyeti de Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Albayrak da Milliyetçi Hareket Partisi'nin. Bizim tek şiarımız birlik, beraberlik, kardeşlik. Özellikle şu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey birlik, beraberlik, birbirine kenetlenmek. Allah'ın izniyle değerli başkanımla da zaman zaman istişare ediyoruz.  Birlik beraberlik samimiyetten ileri geliyor arkadaşlar.  Bizim partimiz yok, bizim davamız var. Bizim dualı davamız var. Beş bin şehit vermiş olduğumuz dualı davamız var. Birlik beraberlik içinde nice bayramlara erişmeyi Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bu çatı altındasınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Düzenlenen Ramazan Bayramı etkinliğinde katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Muhabir: Ersen Berk Çelik