Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliği görevine Türk Büro-Sen Zonguldak Şube Başkanı Köksal Tunçtürk getirildi. Görevi büyük bir onur ve sorumluluk olarak devraldığını ifade eden Tunçtürk, sendikal mücadeleyi daha ileri taşımak için kararlılıkla çalışacaklarını söyledi.

Şahin Ören’i Rahmetle Andı

Göreve başlamasının ardından açıklama yapan Tunçtürk, sendikal mücadeleye uzun yıllar emek veren merhum Şahin Ören’i rahmet ve minnetle andı.

Tunçtürk, “Ömrünü sendikal mücadeleye adayan, ilkelerinden taviz vermeyerek bizlere örnek olan kıymetli başkanımız, ağabeyim Şahin Ören’i rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Onun bıraktığı mücadele mirası bizler için sadece bir emanet değil, daha da ileriye taşınması gereken büyük bir sorumluluktur.” ifadelerini kullandı.

Teşekkür Mesajı

Kendisine duyulan güven dolayısıyla teşekkür eden Tunçtürk, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcıları Yücel Kazancıoğlu ve Türkeş Güney’e, sendika genel başkanlarına, şube başkanlarına, yöneticilere ve üyelere teşekkür etti.

Tunçtürk ayrıca, MYK Üyesi Murat Kotra, İl Başkanı Orhan Korkmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali ile TÜRKAV Başkanı Özgür Mutlu Öztürk’e desteklerinden dolayı şükranlarını sundu.

“Hak Mücadelesinden Taviz Vermeyeceğiz”

Sendikal anlayışlarının makam değil hizmet odaklı olduğunu vurgulayan Tunçtürk, üyelerin hak ve hukukunu kararlılıkla savunacaklarını belirtti.

Zonguldak'ta korkutan kaza: Sürücü hastaneye kaldırıldı
Zonguldak'ta korkutan kaza: Sürücü hastaneye kaldırıldı
İçeriği Görüntüle

Tunçtürk, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, üyelerimizin hak ve hukukunu tavizsiz savunan, Zonguldak’ta Türkiye Kamu-Sen’in gür sesi olan bir anlayışla hareket edeceğiz. Hedefimiz bayrağı devraldığımız noktada tutmak değil, daha da yukarılara çıkarmaktır. Daha güçlü bir teşkilat yapısı ve daha etkin bir mücadele için durmaksızın çalışacağız.” dedi.

Kaynak: Bülten