Evinin güvenlik kamerasını izleyince şok oldu! Evinin güvenlik kamerasını izleyince şok oldu!

Balıkesir Haber - Balıkesir'in turizm merkezlerinden Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi Zabıta ekipleri, sahil ve mesire alanlarında izinsiz olarak kurulan çadır ve karavanları kaldırdı.

Bayram tatili boyunca bölgenin önemli turizm cazibe merkezlerinden biri olan Ayvalık, kamp alanları dışında çadır ve karavanların çok sayıda konaklama için kullanıldığına dair şikayetler alınca, belediye yetkilileri harekete geçti. Zabıta ekipleri, belirlenen izinli alanlar dışında yapılan kamp yerlerini tespit ederek kaldırdı.

Halk otobüsüyle otomobil çarpıştı! 1 ölü! Halk otobüsüyle otomobil çarpıştı! 1 ölü!

Ayvalık Belediyesi yetkilileri, kamp alanlarının belirlenmiş bölgelerde oluşturulmasının hem çevre düzeni hem de ziyaretçi güvenliği açısından önem taşıdığını belirtti. Ayrıca, bu tür izinsiz kamp uygulamalarının doğal yaşamı ve ekosistemi olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekerek, bölge sakinlerinden ve turistlerden belirlenen kamp alanlarının dışında çadır ve karavan kampı yapılmamasını istediler.

Sahte güneş gözlüğü takanlar dikkat! Sahte güneş gözlüğü takanlar dikkat!

Ayvalık'ın doğal güzellikleri ve turistik cazibe merkezleri, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor. Ancak bu gibi hassas bölgelerin korunması için düzenlemelere ve kontrollere önem verilmesi, hem doğal zenginliklerin muhafaza edilmesine hem de ziyaretçilerin güvenliğinin sağlanmasına katkıda bulunuyor. Belediye, bu tür tedbirleri alarak bölgenin sürdürülebilir turizm potansiyelini korumaya yönelik önemli adımlar atmış oldu. İHA

Çamura saplanan inekler kepçeyle kurtarıldı Çamura saplanan inekler kepçeyle kurtarıldı

Yüzlerce kişinin içinde kurşun yağdırdı Yüzlerce kişinin içinde kurşun yağdırdı

AW926269_06

AW926269_04

AW926269_05

AW926269_02

AW926269_01

Editör: Virda Şahin