T. C.

ZONGULDAK VALİLİĞİ

İl Sağlık Müdürlüğü

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi

KAFETERYA/KANTİN KİRALAMA İŞİ İHALESİ

KAFETERYA/KANTİN KİRALAMA İŞİ için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Onay Numarası :           20/12/2023- 51

1-İdarenin (EK BİNA)  

a) Adresi                                             :           Bahçelievler Mahallesi Işık Yönder Caddesi Hastane Sokak Merkez / ZONGULDAK

b) Telefon ve faks numarası               :           3722532177 - 3722520725

c) Elektronik Posta Adresi                 :           [email protected]

2-İhalenin (EK BİNA) 

a)  Taşınmazın No.                             :           67010102116

b) Pafta / Ada / Parsel                    :           14/36

c) Kiralanacak Kısım / Alan  m2        :           Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi -Ek Hizmet Binası bünyesinde 25 m2 bina içerisinde ve 24,2 m2 poliklinik önünde olmak üzere toplam 49,2 m2

d) Kullanım Amacı                        :   Kafeterya/Kantin

e) Süresi                                         :   24 Ay

f) Muhammen Bedeli                    :    445.577,83 -TL

g) Geçici Teminat Tutarı                :   33.418,34 -TL

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer                                :           Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi (Meşrutiyet Mah. Kapuz Cad. No: 8 67030 ZONGULDAK)Toplantı Salonu

b) Tarihi ve saati                                 :           05/01/2024 – 10:30

4.İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1.Gerçek Kişiler

a. Nüfus cüzdanı sureti.(muhtarlık veya nüfus müdürlüğü)

b. İkametgah belgesi

c. Noterden onaylı imza sirküleri

d. Vekaleten katılıyorsa vekaletname ve imza sirküleri

4.2. Tüzel Kişiler

a. Faaliyet belgesi (Ticaret ve Sanayi Odası v.b)

b. Noterden onaylı imza sirküleri

c. Şirket adına İhaleye katılacak kişilerin, bu şirketin vekili olduğuna dair noter onaylı vekaletname ve imza sirküleri

5. Sabıka kaydı olmadığına dair belge (Ateşli silahlarla işlenen cürümler ile taksirli suçlar hariç olmak üzere, affa uğramış olsalar bile 1 yıldan fazla hürriyeti bağlayıcı cezaya mahkûm olanlar ihaleye katılamazlar.)

6.İhaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiliklerin en az ihale tarihinden en az 3 yıl önce alınmış;kafeterya/ kantin işletmeciliği yaptığını gösterir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği veya Ticaret Odasından alacakları belgeleri yada en az (ihale tarihinden)3 yıl önce alınmış

Turizm belgeli bir tesis işlettiklerine dair Kültür ve Turizm İl Müdürlüklerinden alacakları belgeleri ihale komisyonu başkanlığına ibraz etmeleri, şarttır.

7. Bu işe ilişkin; Ek Hizmet Binası için Tahmini bedel 445.577,83-TL (24 Aylık) tespit edilmiştir

*** En az Ek Hizmet Binası için 33.418,34–TLGeçici Teminat alınacaktır. Bankalarca verilen teminat mektupları dışındaki teminatların istekliler tarafından Halk Bankası Zonguldak Şb. IBAN No. TR86 0001 2009 8060 000 500 0214nolu hesabına” yada hastanemiz veznesine nakit olarak yatırılması ve makbuzlarının teklif zarfının içinde sunulması gerekir.

*** Geçici teminatın, mevduat veya katılım bankalarından alınacak süresiz geçici teminat mektubu ile verilmesi halinde mektubun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27. maddesi ve bu kanun uyarınca yayınlamış Devlet İhale Genelgelerinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

8. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

9. İhale dokümanı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Satınalma Servisinden 300 TL karşılığında temin edilebilir. (İhaleye teklif verecek olanların, ihale dokümanını satın almaları zorunludur.)

10. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Satınalma Servisine adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Bu durumda isteklinin teklifi son teklif olarak kabul edilir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.

11. İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

12.İşin yapılacağı yerin görülmesi; İstekli veya temsilcilerinin işin yapılacağı yeri ve çevresini gezmek, inceleme yapmak, teklifini hazırlamak ve taahhüde girmek için gerekli olabilecek tüm bilgileri temin etmek isteklinin sorumluluğundadır.

13.İhaleye katılabilmek için; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve Hazine Taşınmazlılarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte belirtilen niteliklere haiz olmak ve anılan Kanun ve Yönetmelikte acıklanan biçimde teklifte bulunmak, geçici teminatı yatırmak şarttır.Zonguldak İlSağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerine  borcu olanlar sözleşme imzalamadan önce mevcut olan(kira,ecrimisil v.b.) borçlarını ödemek ve borcu olmadığına dair belgeyi sözleşme aşamasında İdaremize ibraz etmek zorundadır.Borcunu ödemeyen üzerine ihale bırakılan istekli ile sözleşme imzalanmayacak ve geçici teminatı irat kaydedilerekilgili mevzuat çerçevesinde yasaklama işlemi yapılacaktır.

14.İlan ve Taşınmaz Mal Kira Şartnamesi arasında çelişki oluşursa, Taşınmaz Mal Kira Şartnamesi hükümleri geçerli olacaktır. Konu ile ilgili İdaremiz Satınalma biriminden bilgi alınabilir.

Op. Dr. Hasan TOSUN

Başhekim

#ilangovtr Basın No ILN01955968