Futbol takımlarının tamamı olabildiğince iyi bir kadro kurarak sezona başlamaya çalışıyor. Tabi ki bu aşamada karşılarına birçok engel çıkmakta. Bunların başında da bütçe geliyor. Takımlar en iyi futbolcuları alabilecek maddi yapıya sahip olmadıkları için elindeki bütçeyi en iyi şekilde kullanmak için çaba sarf ediyor. Kadroların kurulması aşamasında yaşanan bu zorlu süreç herkesin ilgisini çekiyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig tam olarak bu aşamayı hedef alan muhteşem bir oyun.

Dünya üzerinde elindeki bütçeyi muhteşem bir şekilde kullanmayı başaran kulüpler mevcut. Bu kulüplerin elde ettikleri başarının bir benzerini göstereceğinizi düşünüyorsanız Petrol Ofisi Sosyal Lig tam size göre bir oyun. Kuracağınız takımlarla birlikte rakipleriniz ile yarışacak ve muhteşem ödüller kazanacaksınız. Rakiplerinizi geride bırakmanın verdiği haz da kendinizi futbolun içerisinde hissetmenizi sağlayacak.

Tamamen Ücretsiz Kadro Kurma Oyunu

Oyun dünyasının içerisinde oyunculara ödüller dağıtan birçok oyun var. Bazılarında ödüller çok mütevazi seviyelerde. Bazıları ise oyuncuların hayallerini süsleyen ürünleri hediye olarak sunuyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig tam olarak böyle bir oyun. Ancak diğer değerli ödüller dağıta oyunlardan farkı bu oyunun tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor olması. Diğer oyunlar kayıt ve diğer işlemlerden elde edilen gelirlerle alınan ödülleri kullanıcılara dağıtıyor.

Ankara Ambar Güvenilir Depolama Çözümleri Ankara Ambar Güvenilir Depolama Çözümleri

Petrol Ofisi Sosyal Lig ile takım kadrosu kurma işlemi son derece basit. Bunun için telefonunuza bu uygulamayı indirmeniz gerekiyor. İndirme işlemlerinde sizlerden hiçbir ücret talep edilmemekte. Bunun sonrasında oyunu oynayabilmeniz için üyelik oluşturmanız da gerekli. Yine bu işlemde de herhangi bir ücret talebi olmamakta. Bu harika oyunu hiçbir ücret ödemeden kolayca oynayabileceksiniz.

Telefonunuzdan İstediğiniz Her Yerde Petrol Ofisi Sosyal Lig Oynayın

İş hayatı ya da eğitim hayatı insanların istedikleri zaman oyun oynamasının önünde önemli bir engel oluşturmakta. İnsanlar evde zaman geçiremedikleri için tutkunu oldukları oyunları oynayamıyorlar.  Ancak mobil cihazlarda oynanabilen oyunlar için bu durumlar geçerli değil. Petrol Ofisi Sosyal Lig tamamen bir mobil oyun olarak karşımıza çıkmakta. Mobil cihazların dışında bu muhteşem oyunu oynayabileceğiniz farklı bir yapı yok.

Telefonunuzdan istediğiniz her zaman takım kadrosu kurma oyununu oynayabiliyor olmak size muhteşem avantajlar sunacak. Oyunun içerisinde sizler için hazırlanan oyuncu istatistiklerini doyasıya inceleyebileceksiniz. İsterseniz gelecek haftanın kadrosunu şimdiden kurmaya başlayabilirsiniz. İşe ya da okula giderken toplu taşımada geçirdiğiniz boş vakitleri bu şekilde değerlendirebilir ve yolun nasıl geçtiğini dahi anlamadan istediğiniz yere varabilirsiniz.

Yedek Futbolcu Seçilebilen Fantezi Futbol Düzeni!

Fantezi futbol oyunları uzun süredir hayatımızda var. Oyunun yüksek grafik gereksinimi olmadığı için çok kalitesiz platformlarda da fantezi futbol oyunlarına rastladık. Bu güne kadar yapılmış olan fantezi futbol oyunlarının hiçbiri Petrol Ofisi Sosyal Lig kalitesini sunmayı başaramadı. İnsanlar ilk defa bu kadar düzenli ve kurumsal bir fantezi futbol oyunu ile karşı karşıya. Bu durum oyunun binlerce kişi tarafından oynanmasında önemli rol oynuyor.

Herkes tarafından sevilen ve takip edilen Petrol Ofisi Sosyal Lig fantezi futbol dünyasına getirdiği yenilikler ile de adından söz ettiriyor. Çoğu fantezi futbol oyununda oyuncular ilk 11’lerini kurarak birbirleri ile yarış içerisinde oluyorlardı. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig’de yedek futbolcular ve teknik direktör seçmek de mümkün. Böylece yedek futbolcuların daha fazla puan alması durumunda bu puanlamaya bu futbolcular dahil ediliyor ve oyuncuların aldıkları kadro puanları yükselmiş oluyor. Tabi ki bu yedek oyunculara bir bütçe ayırıyor olmak da kadro kalitesini olumsuz etkileyebilir. Bu dengeyi en iyi şekilde kuran kişiler Süper Lig kadro kurma oyununda başarıya ulaşıyor. 

Takım Dengesini En İyi Kuran Oyuncular Ödüllere Koşuyor!

Fantezi futbol oyunlarında en önemli etmenlerden bir tanesi takım dengesinin kurulması. Belirli mevkilerde ligimizin en iyi futbolcuları varken diğer mevkilere bütçenin çok az kalması ve geri planda kalan futbolcuların tercih edilmesi kadronun aldığı toplam puanın azalmasına sebep olabiliyor. Bunun yerine kadronun önemli bir kısmını belirli bir seviyenin üzerindeki futbolculardan kurmak çok daha mantıklı bir tercih oluyor.

Takım dengesini sağlamak hiç kolay olmayabilir. Bu konuda başarılı olabilmeniz için oyun içerisinde yayınlanan istatistikleri takip edip incelemeniz gerekli. Bunun yanı sıra fikstüre bakarak takımların rakiplerini de gözlemlemeniz gerekiyor. Nispeten güçsüz rakiplerle oynayan takımlardaki futbolcular çok daha iyi istatistiklere imza atabilir. Bunu göz önünde bulundurarak kadro seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Her Sezon Kıyasıya Mücadele Devam Etmekte!

Petrol Ofisi Sosyal Lig kısa süre içerisinde çok yüksek sayıda oyuncuya ulaşmayı başardı. Oyunun çok büyük bir heyecana sahne olması ve harika ödüller dağıtması insanları hiç vakit kaybetmeden Petrol Ofisi Sosyal Lig oynamasına sebep oluyor.

Oyun içerisinde dağıtılan ödüllerde belirli bir puan barajı bulunmamakta. Ödüller sıralamaya göre dağıtılıyor. Bu yüzden de yüksek sayıda oyuncunun oyunu oynamaya başlaması rekabetin çok hızlı bir şekilde artmasına sebep olmuş durumda.

Sıralamadaki oyuncu sayısının artışı ödül almayı biraz daha zor bir hale getirmiş gibi duruyor. Ancak futbolla ilgilenen ve başarılı kadrolar kuran oyuncular her zaman muhteşem ödüllere ulaşmayı başarıyor. Çünkü oyunun her aşamasında farklı ödüller dağıtılmakta.

Binlerce Kişi Sosyal Lig ile Ödüle Kavuşuyor

Futbolu çok seven kişiler olarak Petrol Ofisi Sosyal Lig’i sunduğu harika keyif için oynuyoruz. Ancak oyunun dağıttığı ödüller de bizi ekstra motive ediyor. Her yıl binlerce kişi bu harika oyundan hediyeler kazanmakta. Haftalık olarak dağıtılan PS5 ve FIFA ödülünün yanı sıra 100 kişiye verilen 500 TL tutarında bedava yakıt sezon boyunca binlerce kişinin ödül kazanmasını sağlamakta.

Futbol tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540

Kaynak: Haber Merkezi