Roman, hayallerinin peşinden giden bir kadının yaşadığı aile içi çatışmalarla mücadelesini ve kendini geliştirmekten vazgeçmeme cesaretini konu ediniyor. Sağım, kitabında özellikle genç kızların öğrenim hayatlarına ve geleceklerine daha çok önem vermelerine dikkat çekiyor. Kadınların yaşamlarını sadece evlilik ve çocuk sahibi olma üzerine değil, kendi potansiyellerini keşfetme ve geliştirme üzerine kurmaları gerektiğine vurgu yapıyor.

Elif Sağım, kitabıyla ilgili olarak şunları dile getiriyor: "Bu ilk kitabım ve romanımda, özellikle genç kızlarımızın geleceğe dair bakış açılarını doğru şekilde yönlendirmelerini sağlamak istedim. Tüm kadınlarımızın, hayat şartları ne olursa olsun, kendilerini geliştirerek hayatlarına derin anlamlar katmalarını sağlamak istiyorum. Bunu da bu eserimle başardığıma inanıyorum."

Elif Sağım, 1982 yılında Devrek'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Devrek'te tamamladıktan sonra evli ve üç çocuk annesi olarak serbest meslek sahibi oldu. Ayrıca İstanbul İşletme Enstitüsü'nden doğru ve etkili konuşma temelleri ve yaratıcı yazarlık atölyesi sertifikalarına sahiptir. "İçimde Uhde Kalan", yazarın ilk kitabı ve romanıdır.

Devrek Meslek Lisesi binası yenilendi Devrek Meslek Lisesi binası yenilendi

Whats App Image 2024 03 11 At 14.43.31

Whats App Image 2024 03 11 At 14.43.26

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA