Cumayanı Gençlikspor’a Şenol Güneş eli değdi! Bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti Cumayanı Gençlikspor’a Şenol Güneş eli değdi! Bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde 4’üncü hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Bölgesel Hakem Atama Kurulu, 6’ncı grupta 6 puanla 4’üncü sıradaki Alaplı Belediyespor’un sahasında 1 puan önünde yer alan Düzce Kaynaşlı Belediyespor’la oynayacağı karşılaşmaya, Kastamonu bölgesinden kadın bölgesel hakem Kübra Çetinkaya’yı atadı.

Çetinkaya, bu maçla birlikte bu sezon Bölgesel Amatör Ligde ikinci defa maç yönetecek. Kadın bölgesel, bu sezon ilk Bölgesel Amatör Lig maçını, 22 Ekim’de Gölcükspor ile Kullar 1975 Spor arasında oynanan ve golsüz berabere biten maçta yönetmişti. Kübra Çetinkaya, bu maçın dışında yine bu sezon 15 Ekim’de, Bölgesel Amatör Ligde Çankırı Saray 18 Spor Kulübü-Suluova Sebatspor maçı ile TFF 3. Ligde Sultanbeyli Belediyespor-Sebat Gençlikspor maçında 4’üncü hakem olarak görev yaptı.

Alaplı İlçe Stadı’nda ev sahibi takım taraftarının büyük ilgi göstereceği karşılaşmada, Kastamonulu kadın hakemin yardımcılıklarını, Bolu bölgesinden bölgesel yardımcı hakem Selim Göksu ile Kastamonu bölgesinden bölgesel yardımcı hakem Muhammet Emre Vural yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Kastamonu bölgesinden il hakemi Emre Nasuh.

SPOR SERVİSİ

bal pbal4

Editör: Hüseyin EKİNCİ