Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Zonguldak’ta yerel ve ulusal basında çalışan 6 gazeteci “Kadın eli” isimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sadece kadın haberlerinin yer aldığı gazete çıkardılar. Haber bulma, yazma, mizanpaj ve baskı işlerini de üstlenen kadın gazeteciler, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile Zonguldak İl Jandarma komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretler sırasında Şafak Gazetesi’nden Fadime Yılmaz Elma’nın, Kanal B’den Duygu Elma Özfidan’ın, İnanış Gazetesi’nden Arife Güleryüz’ün, Pusula Gazetesi’nden Öznur Güneş’in, Çınar Gazetesi’nden Seher Cinal’ın ve Burcu Sak’ın hazırladığı “Kadın Eli” başlıklı gazete takdim edildi.

Misafirlerini çiçeklerle karşılayan Vali Hacıbektaşoğlu, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yine kadınlar için çalışarak, üreterek, değer katarak kutlayan değerli kadın gazetecilerimizin bu özel gününü kutluyor, anlamlı hediyeleri için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.” dedi.

“SİZ OLMADAN HAYATIN ANLAMI DA OLMUYOR ZATEN”

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da kadınların toplum için önemine değinerek, “Kadın eli değmeden bir şeyin mükemmel olma şansı yok. Önünüzde şapka çıkarıyoruz. Saygıyla eğiliyoruz. İyi ki varsınız. Siz olmadan hayatın anlamı da olmuyor zaten. Annelerimiz, sevdiklerimiz, kızlarımız derken sizler olmadan gerçekten hayatın tadı tuzu olmuyor. Çok teşekkür ederiz. Tebrik ederiz.” İfadelerini kullandı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç ise kadınların toplumun temel taşlarını oluşturduklarını belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Whats App Image 2024 03 08 At 12.59.10 (2)

Whats App Image 2024 03 08 At 12.59.10

Whats App Image 2024 03 08 At 13.03.23

Whats App Image 2024 03 08 At 13.03.29

Whats App Image 2024 03 08 At 13.03.14

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA