14 Mayıs tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için İYİ Parti’den aday adayı olan Yavuz Erkmen, Renda Okay ve Ayşegül Kalender seçim çalışmaları kapsamında Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü ziyaret ettiler.

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yavuz Erkmen ziyaret ile ilgili açıklamasında, “Milletvekilliği Aday Adaylığımızı açıklamamız sonrası yaptığımız ziyaretler kapsamında partimizin başarılı, iyi belediyeciliğin en güzel örneklerini sunan Belediye Başkanımız Vedat Öztürk'ü arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek sürece dair güzel bir sohbet gerçekleştirdik” diyerek şunları söyledi:

“Paspas” kayboldu, her yerde aranıyor “Paspas” kayboldu, her yerde aranıyor

“Başta Vedat Öztürk Başkanımıza olmak üzere ve de çalışma arkadaşlarına sıcak ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Milletvekili Aday Adayı Renda Okay ve Ayşegül Kalender arkadaşlarımızın da katıldığı toplantıda birlik, beraberlik içinde seçimlerde başarılı sonuçlar alacağımız dan  emin olduğumuzu, milletimizin yüzünü güldüreceğimizi bir kez daha kararlılıkla  söyledik. O yüzden diyoruz ki az kaldı”

(Haber Merkezi)

Çaycuma'da cinayet! Kaçan zanlı Karabük'te yakalandı. Çaycuma'da cinayet! Kaçan zanlı Karabük'te yakalandı.

Editör: Virda Şahin