Seçim takvimi işlerken Bartın’da siyasi kulislerin en merak edilen konusu yanıtını buldu.

Bartın’da Belediye Başkanlığı için AK Parti ve MHP’nin ittifak olarak gireceği seçimde aday olarak Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu gösterildi.

Aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı olan Fırıncıoğlu, adaylığına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak şu açıklamayı yaptı:

BARÜ, ‘Türkiye patent şampiyonları’ arasında BARÜ, ‘Türkiye patent şampiyonları’ arasında

“Değeri vatandaşlarımız; Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Her zaman desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, MHP Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Sadir Durmaz, Sayın Edip Semih Yalçın’a, Sayın Feti Yıldız ve Sayın Yaşar Yıldırım’a, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’a, AK Parti Bartın İl Başkanı Sayın Yaşar Arslan’a ve parti teşkilatlarına, MHP Bartın İl Başkanımız Sayın Ercüment Özçelik, Geçmiş Dönem Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın ve partimizin değerli üyelerine ve her zaman yanımda olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte yaşadığımız bu şehirde, sorunlarınıza çözüm bulmak ve geleceği birlikte şekillendirmek için önemli bir yola çıkıyoruz. Bu şehirde birlikte yazdığımız ve yazacağımız her hikaye, benim için çok değerli olacaktır. Hep birlikte yeni hikayeler yazacağız. Değişim ve gelişim için çıktığımız bu yolda Allah’ın takdiri ve sizlerin desteğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.” (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2024-01-11-at-13.02.25-(1)

Editör: Murat Barutçu