Zonguldak Kömürspor’un 2023-2024 sezonu maç haritası belli oldu. Elmas, en uzak deplasman olarak Van, en yakın ise Başkent Ankara’ya gidecek.

Kırmızı-Lacivertli temsilcimizin yer aldığı Beyaz grup, 15 şehri temsil eden 19 takımdan oluştu.

Zonguldak, İzmir, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Van, Trabzon, Adıyaman, Mersin, Kırşehir, Afyon, Antalya, Aydın, Kırklareli ve İstanbul’u temsil eden takımlar arasında, 2009-2010 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan Bursaspor da yer alıyor.

Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı

Grubun diğer takımlarını Zonguldak Kömürspor, Bursaspor, Karacabey Belediyespor, Diyarbekirspor, Vanspor FK, 1461 Trabzon, Adıyaman FK, Yeni Mersin İdmanyurdu, Kırşehir FK, Afjet Afyonspor, Serik Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Altınordu, Bucaspor 1928, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Kırklarelispor, Beyoğlu Yeni Çarşı ve Esenler Erokspor oluşturdu.

Söz konusu takımlardan Altınordu Spor Toto 1. Ligden düşerken, Beyoğlu Yeni Çarşı ile Yeni Mersin İdmanyurdu 3. Ligden yükseldi.

Üç yeni takımın yanı sıra Esenler Erokspor, Bursaspor, Afjet Afyonspor, Ankaraspor Beyaz gruba dahil oldu.

7 yeni takım dışında kalan diğer 11 takım, Zonguldak Kömürspor’un geçen sezon Kırmızı grupta rakipleri arasında yer alıyordu.

Zonguldak Kömürspor yeni futbol sezonunda en uzak deplasman olarak Van’a gidecek. Van’ı, Diyarbakır, Adıyaman, Trabzon, Mersin ve Antalya izliyor.

En yakın deplasmanların ilk sırasında ise Başkent Ankara var. Başkent’e iki defa gidecek olan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, yine İstanbul, Bursa ve İzmir’e çift sefer edecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ