U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak

Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımı Alaplı Belediyespor’u, 2023-2024 sezonunda yine mevcut teknik direktör Gökmen Başoğlu çalıştıracak. 46 yaşındaki “şampiyon teknik adam”la dün yeniden anlaşmaya varıldı. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in de desteklediği Başoğlu, meslek kariyerinde ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de görev yapacak.

Geçen sezon Süper Amatör Ligde şampiyon olarak direkt Bölgesel Amatör Lige yükselen Alaplı  Belediyespor, ilk defa mücadele edeceği yarı profesyonel ligde kalıcı olmak istiyor. Bu doğrultuda güçlü bir kadro oluşturacak olan sarı-mavi yönetim, dün transfere hızlı bir giriş yaptı.

HOCA KONUSU ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in maddi-manevi büyük destek sağladığı Alaplı Belediyespor’da yönetim, teknik direktörlük konusunu kendi içinde çözdü. Takımı geçen sezon şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lige çıkaran Gökmen Başoğlu’yla devam kararı alan Alaplı Belediyespor yönetimi, başarılı teknik adam ile 2023-2024 sezonu için yeniden anlaşmaya vardı.

14 YILI AŞKIN SÜREDİR ALAPLI’DA

Uzun futbol kariyerinin ardından geçiş yaptığı teknik direktörlük mesleğine 2009 yılında Alaplı Belediyespor’da başlayan Gökmen Başoğlu, günümüze kadar hiç ara vermeden sarı-mavi takımı çalıştırdı. Bu yönüyle Zonguldak amatör futbol camiasında “tek" olma özelliği taşıyan Başoğlu, meslekteki istikrarını yeni sezonda da sürdürecek.

Alaplı Belediyespor serüvenine Bölgesel Amatör Lig’de devam edecek olan şampiyon teknik adam, ilk kez sahne alacağı lig öncesi kendisine yardımcı ve kaleci antrenöründen oluşan bir ekip oluşturacak.

Süper Amatör Ligde meslek kariyerinin zirvesine çıkan Gökmen Başoğlu, başarısına başarı katıp Bölgesel Amatör Ligde de ses getirmek istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

gökmen

Editör: Hüseyin EKİNCİ