Ereğli Belediyespor 10 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde ilk kez Play-Out oynayacak Ereğli Belediyespor 10 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde ilk kez Play-Out oynayacak

Zonguldak’ta iki sezon önce başladığı hakemlik mesleğinde hızlı aşama kaydeden kadın hakem Ayşenur Demirhan, U13 Futbol Ligi’nde yönettiği Gökçebeyspor-Devrek Belediyespor maçında örnek davranış sergiledi. Hakemlik mesleğinin henüz başında olan Demirhan, maç oynandığı sırada kramponunun bağcığı çözülen ve bağcığa basıp sakatlanma riskiyle karşı karşıya kalan küçük futbolcuya yardımcı oldu.

Gökçebeyspor ile Devrek Belediyespor arasında Gökçebey sahasında oynanan U13 Futbol Ligi maçına, Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından orta hakem olarak atan Ayşenur Demirhan, sağanak yağmur altındaki maçın ilk yarısı oynanırken, Gökçebeysporlu futbolcunun kramponunun bağcığının çözüldüğünü gördü.

Bağcığa basıp sakatlanma riski taşıyan küçük futbolcuyu önce uyaran kadın hakem, sağanak yağmurla birlikte bağcığı bağlamakta güçlük çeken futbolcuya yardımcı olmak için maçı durdurdu. Yanına gittiği futbolcunun kramponunu bağlayan Ayşenur Demirhan’ın bu örnek davranışı, büyük alkış alan tribünlerden cep telefonu ile kayıt altına alındı. Maçın ardından sosyal medyada paylaşılan ve hızlı şekilde yayılan bu görüntü, futbolseverlerin takdirini topladı.

Hakemlikte hızlı aşama kaydeden Ayşenur Demirhan için, “Geleceğin Bölgesel Kadın Hakemi” yorumları yapılıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ