Zonguldak’ı bölgesel klasman kategorisinde başarıyla temsil eden Enis Akça, yarı profesyonel olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Lig’de, ilk yarının son haftasında çok önemli maça atandı. C klasmana hazırlanan genç hakem, 1’inci grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bayrampaşaspor AŞ-Haliç arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak. Bugün İBB Bayrampaşa Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 14.30.

İstanbul’da günün en önemli maçları arasında gösterilen 90 dakika öncesi, ev sahibi Bayrampaşaspor AŞ, 12 puanla 13’üncü sırada, konuk Haliç ise 4 puanla son basamakta yer alıyor.

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı

YARDIMCILARI DA ZONGULDAK’TAN

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta, Enis Akça’nın yardımcılıklarını yine Zonguldak’tan, bölgesel yardımcı hakemler Arif Emre Harmanbaşı ile İbrahim Kandemir yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Bölgesel Ligin tecrübeli hakemleri arasında yer alan Mücahit Karakurt.

Bölgesel klasmanda ikinci sezonunu yaşayan Enis Akça, Bölgesel Amatör Ligde bu sezon 5’inci defa maç yönetecek. Akça, daha önce Suluova Sebatspor-Çarşambaspor, İFA Spor-Gölcükspor, Ankara TKİ-Sincan Belediyespor ve Feriköy-Kullan 1975 maçlarında düdük çalmıştı. 

Düdük çaldığı her maçta tam not alan Akça, düdük hakemliğinin yanı sıra TFF 3. Lige iki defa, Ziraat Türkiye Kupası bir defa, Bölgesel Amatör Lige de iki defa dördüncü gitti.

SPOR SERVİSİ

ensiiiii

Editör: Hüseyin EKİNCİ