Birinci Amatör Küme Merkez grubunda hafta arası heyecanı yaşanacak. 13 takımlı grupta, 6’ncı hafta karşılaşmaları 15-16 Kasım tarihlerinde oynanacak.

Futbol Tertip Komitesi tarafından belirlenen hafta arası programı dahilinde, 15 Kasım Çarşamba günü Asmaspor-Üzülmezspor, Capeti Merkez Atölyesi-Karadonspor, Ayiçispor-Elvanpazarcıkspor, Göbüspor-Çatalağzı Demirspor karşılaşmaları oynanacak. 16 Kasım Perşembe günü ise, Terakkispor-Karaelmasspor ve Zonguldak Gençlergücü-Karamanspor karşı karşıya gelecek.

Zonguldak İl Hakem Kurulu, söz konusu bu maçlarda görev yapacak hakemleri açıkladı. Kurul, Emre Çiçekçi, Umut Ateş, Buğçe Taşçıoğlu, Tayfun Poyraz, Emre Tamboğa ve Melih Kaya’yı düdük hakemi olarak atadı.

Hafta arası maçları öncesinde Ayiçispor ile Karamanspor 12’şer puanla ilk iki sırada yer alıyor. Puan puana bu iki takımı 11 puanla Zonguldak Gençlergücü izliyor. Bu üç takım aynı zamanda Play-Off hattını oluşturuyor. 10’lu rakamların üzerine çıkan ilk 3’ün ardından, 9’ar puanla Asmaspor ile Terakkispor geliyor.

3 takımın küme düşeceği grupta, düşme potasını ise şimdilik Karadonspor, Capeti Merkez Atölyesispor ve Elvanpazarcıkspor oluşturdu.

6'ncı haftanın maç programı ve hakem trioları şöyle:

15 KASIM ÇARŞAMBA

Saat 13.00 Fener sahası: Asmaspor-Üzülmezspor (Emre Çiçekçi, Erkan Çakar, Arda Yiğit Alabaş)

Saat 15.00 Fener sahası: Capeti Merkez Atölyesi-Karadonspor (Umut Ateş, Emre Çiçekçi, Şaver Şentürk)

Saat 14.00 Gelik sahası: Ayiçispor-Elvanpazarcıkspor (Buğçe Taşçıoğlu, Tayfun Kurnaz, Furkan Topalahmetoğlu)

Saat 14.00 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Göbüspor-Çatalağzı Demirspor (Tayfun Poyraz, Yunus Emre Yüksel, Yunus Emre Aslantürk)

16 KASIM PERŞEMBE

Saat 13.00 Fener sahası: Terakkispor-Karaelmasspor (Emre Tamboğa, Murat Kaskun, Arda Yiğit Alabaş)

Saat 15.00 Fener sahası: Zonguldak Gençlergücü-Karamanspor (Melih Kaya, Bayram Çiv, Ferhat Korum)

Tersanespor (BAY)

merkez grubu-3

Üzülmez mi, Perşembe mi... Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü takım kim olacak? Üzülmez mi, Perşembe mi... Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü takım kim olacak?

Editör: Hüseyin EKİNCİ