Satılmış Gedikli hayatını kaybetti! Satılmış Gedikli hayatını kaybetti!

Çaycuma'da bulunan Perşembe ışıklı kavşağı, kazaların en sık yaşandığı yer olarak biliniyor. Bu seferki kazalar ise hem Ankara yönü hem de Bartın yönünde gerçekleşti.

İlk kazada Çaycuma'dan Zonguldak yönüne giden hafif ticari araç kavşağa yaklaşmasının ardından kavşaktan ana yola giren başka bir araca çarptı. Kazada her iki araçta maddi hasar oluştu. 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Olay yerine 112 Acil Sağlık ve Polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kontrol amaçlı kaldırıldı.

İkinci kazada, sürücüsü ve plakası henüz bilinmeyen karpuz yüklü kamyonet yolun ıslak ve kaygan olmasından dolayı hızını durduramayarak Çaycuma-Kayıkçılar arası yolcu taşımacılığı yapan minibüse çarptı. Minibüs ise önünde o anda ani fren yapan otomobile de arkadan çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Kamyonette bulunan karpuzlar çarpmanın şiddetiyle yola saçıldı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yola saçılan karpuzlar ise karayolları ekipleri tarafından temizlendi. Yol yeniden trafiğe açıldı.

Kazalar, Perşembe ışıklı kavşağının tehlikeli bir kavşak olduğunu bir kez daha gösterdi. Kavşakta daha fazla kaza yaşanmaması için kavşaktaki ışıkların ve işaretlerin daha iyi olması gerekiyor. Ayrıca sürücülerin daha dikkatli olması ve hız limitlerine uyması gerekiyor. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu