İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 4’ü ağır, 8 yaralı! İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 4’ü ağır, 8 yaralı!

Kahramanmaraş Haber - Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı bir binanın yıkım çalışması sırasında iş makinesi enkaz altında kaldı. Ancak iş makinesi operatörü kazayı yara almadan atlattı.

Zincirleme trafik kazası:  Çok sayıda araç birbirine girdi Zincirleme trafik kazası: Çok sayıda araç birbirine girdi

Olay, merkez Dulkadiroğlu ilçesinin Menderes Mahallesi Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan Dalyan Apartmanı'nın yıkım esnasında meydana geldi. 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerde ağır hasar alan ve yıkım kararı verilen 6 katlı bina, ekiplerin çalışması sırasında aniden çöktü. Olayın hemen ardından bölgedeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Operatörün bulunduğu yerde mahsur kalmasının ardından çevre sakinleri hızla yardıma koştu. Ekskavatör operatörü vatandaşların desteği ile güvende çıkarıldı. Operatör, kaza sonucu yara almadan kurtuldu.

Yıkım ekibinden Selim Tambay, yaşanan olayı şu şekilde ifade etti: "Bugün burada yaşanan bu elim kaza, binanın tamamen çürümüş olması nedeniyle meydana geldi. İlk incelememizde binanın sağlamlığından şüphelenmiştik. Binanın ikinci darbesi sonrasında bina yatay bir şekilde iş makinesinin üzerine yıkıldı ve kaza yaşandı. Maalesef bu tip çürümüş binalarda böyle sıkıntılar yaşanabiliyor." İHA

Kadın cinayetinde kahreden detay çıktı! Kadın cinayetinde kahreden detay çıktı!

AW014609_05

AW014609_03

AW014609_02

Editör: Virda Şahin