Son zamanlarda özellikle üniversiteli gençler arasında ruh çağırma olayının yaygınlaştığı, gençlerin ruh çağırma seansları düzenlediği basında da sık sık yer alıyor.

Bu olayın nedenlerinden başlıcası gençliğin ölümden sonrasını merak etmeleri…

“Ruh ve Kainat” isimli sitede yer alan bilgilere göre Ruh çağırmak için Whatman kağıdına, seçilen dairenin çapının iki ila üç katı kadar basit bir daire çizin. Dairenin dışına, Rus (veya diğer) alfabenin harflerini herhangi bir sırayla ve ayrıca 0'dan 9'a kadar olan sayıları yazmanız gerekir. Dairenin en üstüne "Merhaba" ve "Evet" ve aşağıda - "Güle güle" ve "Hayır". Ek olarak, dairenin kenarlarından birine bir ok çizilmelidir (tabak bir sarkaç ile değiştirilebilir).

Ruha karşı misafirperver ve nazik olun, ona “merhaba” deyin.

Basit bir ritüelin bir trajediye dönüşmesini önlemek için icracı, nasıl bir ruh uyandırdığını açıkça bilmelidir. Tüm hazırlıklar tamamlandığında, hazırlanan kağıdı (cadı tahtası) masanın ortasına koyun, tabağı mumdan ateşin üzerine hafifçe ısıtın, tahtanın ortasına yerleştirin ve harekete başlayabilirsiniz.

Tabağa parmak uçlarınızla dokunun (ayine birkaç kişi dahilse, herkes aynı şeyi yapmalıdır) ve şu sözleri söyleyin: "Ruh (ruhun adı), gel." Odada zihnin varlığını açıkça hissedene veya daire hareket etmeye başlayana kadar kelimeler tekrarlanmalıdır. Ruh göründüğünde, öncelikle ona merhaba deyin (o da aynısını yapmalıdır) ve ancak bundan sonra ilgilendiğiniz soruları sormaya başlayın.

Tüm sorular sorulduğunda, orada bulunan herkes ruha veda etmelidir. Ve sonra ısrarla ondan sonsuza dek evi terk etmesini isteyin.

Hangi ruhu aramak daha iyidir

Başka bir dünyaya ait bir varlığı çağırma ve onunla iletişim kurma olasılığı, özellikle gençler arasında bu sürece büyük ilgi uyandırıyor. Çocuk kampında olanlar, sadece her yerde bulunan deniz kızlarını ve "maça kraliçelerini" çağırmaya çalışmakla kalmadılar, aynı zamanda bu tür zorluklarla uğraşan insanlara ne olduğu hakkında birçok korku hikayesi duydular.

Bu hikayelerin çoğu çocukluk korku hikayeleridir, ancak basit bir gerçekle birleştirilirler - bilinmeyen bir şeye neden olmaya çalışmamalısınız. Tüm bu deniz kızları ve maça hanımları parlıyor, ancak onları çağırma sürecinde, bir kişi en hoş varlıkların sürünerek çıkamadığı diğer dünyaların kapılarını gerçekten açabilir. Bu tür ruhlar sadece insanlara nasıl zarar vereceklerini bilmekle kalmaz, aynı zamanda bunu ilk fırsatta kesinlikle yapacaklardır.

"Çocukların" arama ritüelleri arasında, bazen gerçekten bir tür güce sahip olan oldukça ilginç ritüeller titriyor. Örnek olarak, bir kek çağırmanın güvenli ritüelini düşünün.

Ruh sadece ev sahibi veya sahibinin kan akrabası tarafından çağrılmalıdır. Ritüel geceleri yapılmalıdır. Bir tabağa bir kek koyun ve temiz bir masa örtüsü ile kaplı bir masanın üzerine koyun.

Tabaktan uzaklaşın ve evin sahibini üç kez arayın, ayrıca ona çok saygılı bir şekilde hitap etmelisiniz, örneğin "Baba" veya "Büyükbaba". "Baba, bana bir tedavi için gel, ama iletişim için" sözlerini üç kez söyle. Bundan sonra, dinleyin, kek arkanızda görünmelidir. Bundan sonra ne olursa olsun, bir şeyi hatırlamanız gerekir: arkanı dönme.

Arkanızda birinin varlığını hissettiğiniz anda. Ruh sizinle konuşmayacağı için önceden koşulları belirleyerek soru sormaya başlayabilirsiniz, ancak cevabı simgeleyecek bazı eylemler gerçekleştirebilir. Örneğin, önce açıkça söyleyebilirsiniz: "Baba, cevabınız evetse, bana sağ omzuma dokunun, değilse - solda." Tüm sorular yanıtlanır yanıtlanmaz keki bırakın ve ikramın geri kalanını evden çok uzakta olmayan bir ağacın altına gömün.

Son olarak, acemi sihirbazları bilinmeyen varlıkları çağırmamaları konusunda bir kez daha uyarmak ve eski bir efsaneyi hatırlamak istiyorum. Bir gün genç bir kız yaşlı bir kadından kendisine iblisleri nasıl çağıracağını öğretmesini ister. Yaşlı kadın bir parça ekmek aldı ve kızı gölete götürdü. Yaşlı kadın ekmeği suya attığında, onu kırıntıları kemiren bir yavru sürüsü sardı. Ve sonra cadı dedi ki: "Ruhun bütün iblis orduları tarafından bu şekilde işkence görecek."

Bir ruhu kendiniz nasıl çağırırsınız

Ruhu kendin çağırabilirsin. Ruhu tek başına çağırmak için, ritüeli elektriksiz gerçekleştirmeli ve sadece doğal balmumu mumları kullanmalısınız. Falcılık sabah 12'den sabah 4'e kadar yapılmalıdır. Bu süre zarfında, ruhlar çok aktiftir. Tek başına bir ruhla iletişim kurmak son derece tehlikelidir. Hepsi neden? Ancak bu ders profesyonel, psişik, sihirbazın desteğini gerektirdiği için. Ruhlar ve sihir dünyası ile kendi başınıza iletişim kuramazsınız. Bu ritüel mum ışığında yapılmalıdır.

1. Gerekli soruların yazılı olduğu bir kağıt almalısınız.

2. Ruhun odaya girmesi için bir pencere açmanız gerekir.

3. Metalden yapılmış tüm takı ve eşyalar eksik olmalıdır.

4. Ayin için küçük, saf olmayan ve gereksiz gücü korkutup kaçıran tütsü bulunmalıdır.

5. Seans sonunda tabi ki ruha varlığı için teşekkür etmek ve bir daha gelme demek önemlidir.

6. Çok değil, sadece bir ruh çağrılmalıdır; bunun için güvenlik kurallarına uyulması gerekir.

Korkunç cinayet: Müşterilerine çilek satarken silahlı saldırıya uğradı Korkunç cinayet: Müşterilerine çilek satarken silahlı saldırıya uğradı

7. Ayık ve sağlıklı olmalısınız.

Ölüleri çağırmanın daha birçok yolu vardır: hem makasla hem de sıradan bir iğne ile, ancak en yaygın yöntem Ouija tahtasıdır. Bu yöntemler, bir kişiyi ilgilendiren tüm soruları bulmanıza yardımcı olacaktır. Sonuçta, ölümden sonra nasıl olduğunu bilmek ilginç. Yöntemler kolaydır, ancak güvenli değildir. Ana şey, güvenlik kurallarına uymayı unutmamaktır. Ruhların nasıl davranacağını, akıllarında ne olduğunu ve amaçlarının ne olduğunu kimse bilemez.

Ruhların çağrılması, uzun zamandır insanlığı mistisizmle cezbetmiştir. Ancak diğer dünya varlıklarıyla iletişim kuran sihirbazlar, diğer insanları bu tür temasların tehlikesi konusunda uyarır.

Normalüstü varlıklarla iletişime geçebilme arzusu yüzyıllardır var, daha yüzyıllarca da var olmaya devam edecek.

Ta ki tüm bu varyasyonlar pozitif bilimin konusu olup kanıtlanıncaya dek… (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-06-05-at-13.38.58-(1)WhatsApp-Image-2023-06-05-at-13.38.59-(1)WhatsApp-Image-2023-06-05-at-13.38.59

Editör: Murat Barutçu