Araf Hayvancılık;  Yenilikçi Teknolojilerle Türkiye'nin Tavukçuluk Sektöründe Lider… Araf Hayvancılık;  Yenilikçi Teknolojilerle Türkiye'nin Tavukçuluk Sektöründe Lider…

İnşaat sektörünün son yıllarda hızlı bir şekilde talebe ve ihtiyaca dayalı olarak gelişmesi ile birlikte ustaların araç gereksinimleri de bir o kadar artmıştır. İnşaat ustalarının uygulama sırasında kullandıkları araç gereç ve edebatları günden güne değişerek teknoloji ile birlikte ileri seviyede bir hal almıştır. Özellikle inşaat iç cephesinde fayans uygulamalarında kullanılan fayans kesme makinesi ustaların en çok tercih ettiği makineler arasında yerini almaktadır.  

Fayans uygulamalarında kullanılan diğer makine ise harç karıştırma makinesi harcın elle manuel olarak karıştırılması değilde elektrikli el aletinden faydalanılarak kas gücünü dışarıda bırakarak uygulamanın hem daha pratik hemde daha hızlı ve kolay olmasına olanak tanır. Birçok güç ve farklı ebatlarda bulunan makineler kullanım ihtiyacına göre farklılık gösterir. 

Kot almak için kullanılan lazer terazi diğer eski tip ip yönteminin aksine makineden ışık vererek kot almasına olanak verir. Bu kolay uygulama ile günümüz ustaların işini çok kolaylaştırarak istenilen güzel sonuçlar elde edilir.  

Editör: Muhammet