14 kişilik Bartın Belediyesi Can Kurtaran ekibi, İnkumu Tatil Beldesi’nde yaşanılabilecek boğulma tehlikelerine karşı görevlerinin başında çalışmalarına devam ediyor.

Belediye web sitesinden duyurulan habere göre Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Mavi Bayraklı İnkumu Tatil Beldesi’nde oluşturduğu 6 ayrı noktada hizmet veren 14 kişilik Can Kurtaran ekibi ile yaşanılabilecek boğulma tehlikelerine karşı görevlerinin başında çalışmalarına devam ediyor.

Öğrenciler faciayı yaşadı! Tur otobüsü şarampole devrildi: 3’ü ağır 12 yaralı Öğrenciler faciayı yaşadı! Tur otobüsü şarampole devrildi: 3’ü ağır 12 yaralı

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Bartın Belediyesi olarak Mavi Bayraklı Tatil Beldemizde vatandaşlarımızın tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini arzuluyoruz. Bu kapsamda da bakım- onarım, temizlik çalışmalarımızın yanı sıra cankurtaran ekibimizle de meydana gelecek boğulma olayları ile ilgili tedbirlerimizi almış durumdayız.  Boğulma vakalarına karşı İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı oluşturduğumuz Cankurtaran ekibimiz 6 ayrı noktada hizmet veren 14 kişilik ile görevlerinin başında. Karadeniz’in incisi, Mavi Bayraklı Tatil Beldemizde son birkaç yıldır ölümlü vaka yaşanmamıştı. Bu yaz döneminde de can kaybının yaşanmamasını temenni ediyoruz.  Vatandaşlarımızın can güvenliği için üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-01-at-13.39.45-(1)

Editör: Murat Barutçu