Kuzine Sobalar: Ev Isıtmasında Geleneksel Bir Yaklaşımın Modern Yorumu Kuzine Sobalar: Ev Isıtmasında Geleneksel Bir Yaklaşımın Modern Yorumu

31 yıl sonra yeniden üretimde. Madencinin elinde hayat buldu! 31 yıl sonra yeniden üretimde. Madencinin elinde hayat buldu!

Düzce Haber – Düzce İmam Hatip Lisesi'nin 1982-1983 mezunları, mezuniyetlerinin 40. yıl dönümünde Üçköprü Köyü'ndeki bir mesire alanında duygusal bir buluşma gerçekleştirdi. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve eski günleri anımsayarak sohbetlerle devam etti. Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinliğe, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen mezunlar katılarak yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Mezunlar, geçmişteki anılarını yad ederek ve birbirleriyle hasret gidererek keyifli bir gün geçirdi. Programa katılan isimler arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Yetim, Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzce Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fahri Altınkayık da yer aldı.

Buluşma, eski mezunların toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. İHA

Camide baygınlık geçiren vatandaşa cemaatten ilk yardım Camide baygınlık geçiren vatandaşa cemaatten ilk yardım

Eski eşi tarafından tehdit edildi, ekiplere haber verdi Eski eşi tarafından tehdit edildi, ekiplere haber verdi

Araçtan ateş açtı, polisten kaçtı! Araçtan ateş açtı, polisten kaçtı!

Editör: Virda Şahin