Çaycuma’da yangın çıktı! Çaycuma’da yangın çıktı!

Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, 19 Kasım'da yaşanan doğal afet sonrasında Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Posbıyık, ziyaret sırasında İller Bankası'ndan kredi talebinde bulunacaklarını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, 19 Kasım'da yaşanan doğal afet sonrasında Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretinde, afet sonrasında başarılı çalışmalar gerçekleştiren belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Muhittin Dikmen, ziyaretinde yaptığı açıklamada, ilçenin doğal afetlerle mücadele ettiğini ve 19 Kasım'daki şiddetli fırtına, sağanak ve su taşkınlarının önemli tahribatlara yol açtığını belirtti. Özellikle sahil bandının bu olumsuzluklardan etkilendiğini ifade eden Dikmen, belediyenin halkın güvenini kazandığını ve afet sonrası yapılan başarılı çalışmaların altını çizdi.
Afetin etkisiyle meydana gelen hasarların giderilmesi için belediyenin seferberlik anlayışıyla çalıştığını vurgulayan Dikmen, esnafın ve vatandaşların zaman içinde toparlanabileceğine olan inancını paylaştı. Aynı zamanda, bölgeye gelen yardım ekiplerine de teşekkür etti.
YENİ MENDİREKLER VURGUSU
Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise ziyarette, yaşanan afet sonrasında ortaya çıkan hasarları detaylı bir şekilde açıklarken, özellikle Erdemir limanındaki mendireklerin yetersizliğinin sorunları tetiklediğini belirtti. Dalgaların sebep olduğu zararları önlemek için mendireklerin uzatılması ve dere önlerine yeni mendireklerin yapılması gerektiğini ifade etti.

Başkan Posbıyık ayrıca, Karadeniz Ereğli'nin Genel Afet Bölgesi kapsamına alınmasının kentin geleceği için olumlu bir gelişme olduğunu dile getirdi. Bu süreçte belediyenin sıkıntılı bir döneme girebileceğini ve İller Bankası'ndan kredi talebinde bulunacaklarını söyledi. Haber Merkezi

Nevrigül Alan’ın ölüm sebebi kesinleşti! Nevrigül Alan’ın ölüm sebebi kesinleşti!

Ayı ve tavşanın şehir serüveni Ayı ve tavşanın şehir serüveni

Kastamonu’da otomobil virajı alamadı, karşı şeride geçti! Kastamonu’da otomobil virajı alamadı, karşı şeride geçti!

Bu kadarına da pes! Yemeğine saç kılı koyup, parasının iadesini istedi! Bu kadarına da pes! Yemeğine saç kılı koyup, parasının iadesini istedi!

Mustafa Kılıç’a son görev… Gözyaşlarıyla uğurlandı Mustafa Kılıç’a son görev… Gözyaşlarıyla uğurlandı

Üç çocuk annesi eşini, piknik tüpüyle öldürdü! Üç çocuk annesi eşini, piknik tüpüyle öldürdü!

Anneyle kızın cesetleri, çarşafa sarılıp iple bağlanmış şekilde bulundu! Anneyle kızın cesetleri, çarşafa sarılıp iple bağlanmış şekilde bulundu!

Fırtına Sonrası İnebolu Sahiline Çakılan Gemiye Önlem: Yağ ve Yakıt Barikatı! Fırtına Sonrası İnebolu Sahiline Çakılan Gemiye Önlem: Yağ ve Yakıt Barikatı!

Kargo çalışanına kurşun yağdırdı! Kargo çalışanına kurşun yağdırdı!

Şiddetli lodos, yıktı geçti! Şiddetli lodos, yıktı geçti!

Mahallede korku dolu anlar! Şofben patladı! Mahallede korku dolu anlar! Şofben patladı!

Fırtınada devrilen direkte bir kişi hayatını kaybetti! Fırtınada devrilen direkte bir kişi hayatını kaybetti!

Yalnız yaşadığı apartman dairesinde ölü bulundu! Yalnız yaşadığı apartman dairesinde ölü bulundu!

İnşaatta dengesini kaybedip, asansör boşluğuna düştü! İnşaatta dengesini kaybedip, asansör boşluğuna düştü!

Cam terastan düşen kadın hayatını kaybetti! Cam terastan düşen kadın hayatını kaybetti!

Zonguldak cinayetinde alarm zili! Zonguldak cinayetinde alarm zili!

Halk pazarı doldu taştı! Halk pazarı doldu taştı!

Editör: Virda Şahin