Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi D grubunda lider unvana sahip Zonguldak Spor Basket 67, ilk yarının son maçı öncesi kadrosuna ses getirecek bir ismi dahil etti.

İlk hedef olarak belirlediği Play-Off’a doğru emin adımlarla ilerleyen Zonguldak temsilcisi, Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Elazığ Basketbol takımında forma giyen ve bir çok takımın transfer gündeminde yer alan 1.83 boyundaki Betül Güleç’i kadrosuna dahil etti.

25 yaşındaki uzun forvet, Elazığ dışında Urla Belediyesi Gençlikspor, Mersin Üniversitesi Basketbol, Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü gibi takımlarda da forma giydi.

Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü’nden transfere ilişkin yapılan açıklamada, “Büyük transfere son günlerde imza attık. Süper Lig ve Birinci Lig tecrübesi olan, şuan Birinci Ligde Elazığ Basketbol takımında oynayan ve bir çok takımın transfer etmek istediği Betül Güleç’le her konuda anlaştık. Emeğin başkentine hoş geldin. Şampiyonluk yolunda bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz” denildi.

5 takımlı D grubunda 3’te 3’lük galibiyet serisi yaparak 6 puanla lider pozisyonunda yer alan Zonguldak Spor Basket 67, ilk yarının son maçında 17 Aralık Cumartesi (yarın) günü Eskişehir deplasmanında Çağdaş Kolejliler’le karşılaşacak. Potanın Elmasları, 18.00’de başlayacak maçı da kazanıp ilk yarıyı yenilgisiz lider tamamlamak istiyor.

HABER/ Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi