Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek 3’üncü takım, 9 Nisan Pazar günü belli olacak. Beycuma Cezaevispor ile Üzülmezspor arasında oynanacak final ikinci ayak maçıyla birlikte, Birinci Amatör Küme’de 3’üncü kupa sahibinin ellerinde havaya yükselecek.

Bilindiği üzere, ilk iki kupa Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ile Gökçebeyspor’a gitmişti.

YİNE FENER SAHASINDA

Beycuma Cezaevispor ile Üzülmezspor arasındaki final ikinci ayak maçı, ilk ayakta olduğu gibi yine Fener sahasında oynanacak. 14.00’te başlayacak maç öncesi, Beycuma Cezaevispor 3-2’lik galibiyetin avantajına sahip. Beycuma Cezaevispor’a şampiyonluk  için beraberlik yetiyor. Üzülmezspor’un ise iki farklı galip gelmesi şart.

Bölgesel Amatör Ligde sezon Pazar günü bitiyor... Alaplı ligdeki yerini korudu, Ereğli baraja kaldı! Bölgesel Amatör Ligde sezon Pazar günü bitiyor... Alaplı ligdeki yerini korudu, Ereğli baraja kaldı!

UZATMALARA GİDEBİLİR

Netice odaklı bir maç olacağı için Pazar günkü son 90 dakikanın skora göre uzatmaya gitme ihtimali var. Üzülmezspor’un bir gol farkla alacağı her galibiyet, karşılaşmayı uzatmaya götürecek.

Bu durumun gerçekleşmesi halinde mücadelede 15’er dakika üzerinden çift devre halinde uzatma süresine gidilecek. Eğer uzatmalarda da bir değişiklik olmazsa, şampiyonu seri penaltı atışları belirleyecek.

Şampiyonun belli olmasıyla birlikte Birinci Amatör Küme'de 2022-2023 sezonu tamamlanacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ