Gazeteci Tuluhan Tekelioğlu’nun, aralarında Çaycumlaların da olduğu, 6-13 yaş grubu arasındaki 20 çocukla çektiği, “Çocuklar Hep Doğruyu Söyler” belgeselinin Çaycuma galası, bugün Çarşamba Salonu’nda yapılıyor.

Galericiler sitesi için çalışmalar başlatıldı Galericiler sitesi için çalışmalar başlatıldı

Gazeteci, yazar, belgesel yönetmeni, yapımcı, televizyon programı sunucusu gibi pek çok vasfı üzerinde taşıyan Tuluhan Tekelioğlu’nun “Çocuklar Hep Doğruyu Söyler” adıyla çektiği belgeselin, Çaycuma galası 22 Nisan Pazartesi günü yapılacak. “Alfa kuşağını konu alan Türkiye’nin ilk belgeseli” olma özelliği de taşıyan filmin, Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda yapılacak gösterimi saat 19.00’da başlayacak. Galaya katılacak Tuluhan Tekelioğlu belgesel hakkında bilgi verirken, salondan gelen soruları da yanıtlayacak.

TULUHAN TEKELİOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Sosyal medya hesabından galanın duyurusunu yapan Tuluhan Tekelioğlu, “Türkiye’nin alfa kuşağını anlatan ilk belgeseli #çocuklarhepdoğruyusöyler in çekimlerinin bir kısmını Zonguldak Çaycum’da yapmıştım. Bu akşam Çaycuma’dayım. Çocuklar ve aileleriyle izleyeceğiz. Çaycuma Belediyesi’ne teşekkürlerimle.” İfadesine yer verdi.

Whats App Image 2024 04 22 At 14.10.23

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA