2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da ilk ayrılık 1 numaralı mevkiden geldi. Ligin ikinci yarısıyla birlikte Zonguldak Kömürspor ailesine katılan kaleci antrenörü Yalçın Arıkan, sezonun sona ermesiyle birlikte Kırmızı-Lacivertli kulübe veda etti. Başarılı çalıştırıcı, 2023-2024 sezonunda 3. Ligin yeni takımı Karabük İdmanyurdu’nda görev yapacak.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta şampiyon olarak 3. Lige adım atan Karabük İdmanyurdu’nda teknik direktör Zafer Ulusal’ın ekibinde yer alacak olan Yalçın Arıkan, yeni kaleci kadrosuyla yeni başarılara yelken açacak.

Edirnespor’dan geldiği Zonguldak Kömürspor’da kısa bir dönem geçiren Yalçın Arıkan, kaleciler Egemen Yaylı, Siraç Tüfekçi ve Ali Mert Tuncer’le ekip ruhunu çok iyi yakaladı. Arıkan, gelişime ve performansa yönelik uyguladığı antrenman metotları kalecilerin hızlı gelişim kaydetmesini sağladı. Öyle ki 1 numaranın genç eldivenleri görev aldıkları her maç sonrası sergiledikleri performansla tribünlerden büyük alkış aldı.

Yarım sezon süren Zonguldak Kömürspor serüvenine nokta koyan Yalçın hoca, “Kısa da olsa güzel bir lig heyecanı yaşadık. Zonguldak’ı çok sevdim. Zonguldak Kömürspor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor kariyer sayfamda güzel bir anı olarak kalacak. Ligi iyi bir yerde noktaladık. Hocalarıma, tüm futbolculara, birlikte görev yaptığım kalecilerim Egemen, Siraç ve Ali Mert’e canı gönülden teşekkür ederim. Herkes hakkını helal etsin. Benden yana helal olsun” paylaşımıyla Zonguldak Kömürspor defterini kapattı.

Zonguldak Kömürspor için lig asıl şimdi başlıyor... Ligdeki geleceğimiz bu maçlara bağlı! Zonguldak Kömürspor için lig asıl şimdi başlıyor... Ligdeki geleceğimiz bu maçlara bağlı!

HABER / Hüseyin EKİNCİ

yy1

Editör: Hüseyin EKİNCİ