Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’i belediyede ağırladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Devrek’in mevcut durumu, kamu güvenliği, ilçede yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunuldu.
Kamu Güvenliği ve Çalışmalar Değerlendirildi
Ziyaret sırasında ilçede devam eden çalışmalar ile vatandaşların huzur ve güvenliğine yönelik yürütülen faaliyetler hakkında istişareler gerçekleştirildi. Kurumlar arasındaki koordinasyonun önemine vurgu yapıldı.
Başkan Ulupınar’dan Teşekkür
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.
Meclis Üyeleri de Katıldı
Gerçekleşen ziyarette Devrek Belediye Meclis Üyeleri Serpil Özmen ve Adem Topal da hazır bulundu.





