AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, partisinin Kdz. Ereğli ve Alaplı İlçe Başkanlıklarının haftalık olağan toplantılarına katıldı.

Avcı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığının toplantısına katılarak yaptığı açıklamada, “Ereğli’mizde gerçekleştirilen Haftalık İlçe Yönetim kurulu toplantısına katılım sağladık. Toplantımızda, Genel Merkezimizden bizlere tevdi edilen SKM ( Seçim koordinasyon Merkezi ) ile ilgili yapılması gerekenler ve 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek seçime hazırlık süreci çalışmalarımızı konuştuk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Haftalık toplantıya, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt yönetim kurulu ve partililer ile il genel meclisi üyeleri katıldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı ardından partisinin Alaplı İlçe Başkanlığının haftalık yönetim kurulu toplantısına katılarak yaptığı konuşmada, “Toplantımızda, Genel Merkezimizden bizlere tevdi edilen SKM ( Seçim koordinasyon Merkezi ) ile ilgili yapılması gerekenler ve 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek seçime hazırlık süreci çalışmalarımızı konuştuk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığının toplantısına ilçe başkanı Yaşar Karacan yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin