Bilindiği gibi vilayet binasının altında Zonguldak Belediyesinin sorumluluğunda ve emeklilerin gün boyu sık sık uğradığı beleş bir wc var. Bedava olmasıyla emekli vatandaşların gönlünde taht kuran bu helaya bir rakip gelmiş bulunuyor.

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu! 27 zanlı yakalandı! 7 tutuklu... Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu! 27 zanlı yakalandı! 7 tutuklu...

Biraz ilerisinde halk otobüsü duraklarının bulunduğu yere terk edilmiş bulunan bir seyyar satıcı arabası özellikle akşam saatlerinde valilik binasının altında bulunan helayla aynı işlevi görüyor ve hava karardığı andan itibaren umumi helalara ve cami altlarındaki wc’lere para vermek istemeyen vatandaşlar bu terk edilmiş lahmacun satış arabasının arka tarafını aynı amaçla kullanıyorlar.

Otobüslerini kaçırmamak isteyen vatandaşlar da 100 metre ilerideki tuvalete gitmek istemiyorlar, bu seyyar aracın arkasını kullanıyorlar.

7 buçuk liraya yükselen hela fiyatlarını vatandaşın ödeyemediği göz önüne alınırsa bu lahmacun arabasına rağbetin daha çok süreceği gerçeği de gözlerden kaçmıyor. (Sermet Aksu)

WhatsApp-Image-2023-10-05-at-15.30.37-(1)

WhatsApp-Image-2023-10-05-at-15.30.37

Editör: Virda Şahin