İkinci Amatör Küme Merkez, Ereğli, Kilimli ve Çaycuma gruplarında 4’üncü hafta tamamlandı. Maçlar neticesinde gruplarda zirvede bir değişiklik olmadı, haftaya lider giren takımlar unvanlarını korudu.

KAZANAN TAKIM SAYISI 9

Bu hafta galip gelen takım sayısı, biri hükmen olmak üzere 9. Kozlu Maden İşçileri Topbaşıspor, Güvenlikgücüspor, Asmaspor, Göbü Gençlikspor, Kilimli 202 Gençlikspor, Karamusaspor, Ereğli Demirspor, Karadeniz Ereğlispor 3 puan sevinci yaşayan takımlar oldu. Cumaspor, ligden çekilen Eleşlerspor’la karşılaştığı için oynamadan 3-0 hükmen kazandı.

Sadece iki maçta skor eşitliği bozulmadı. Çaycuma grubunda, Çaycuma Yeşilvadispor-Filyos Ateşspor ve Devrek Bastonkentspor-Çaycumagücüspor maçları karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı.

45 KEZ GOL SESİ YÜKSELDİ

4 grupta oynanan 10 maçta fileler 45 kez havalandı. Bu gollerin 16’sı Merkez grubunda, 6’sı Kilimli grubunda, 10’u Çaycuma grubunda, 13’ü Ereğli grubunda kaydedildi.

Merkez grubunda Kozlu Taşkömürüspor’u 6-1 yenen Asmaspor ile Ereğli grubunda Bayatspor’u yine aynı skorla geçen Karadeniz Ereğlispor haftanın en farklı galibiyetlerine imza attı. Bu iki takımı, Ereğli grubunda Karadeniz Ereğli Göztepe karşısında 5-1’lik galibiyet elde eden Ereğli Demirspor izledi. Çaycuma grubunda 4-2 Karamusaspor’un üstünlüğüyle sona eren Çaycuma Yakaspor-Karamusaspor maçı da, haftanın en gollü karşılaşmalarından biri oldu.

LİDERLER YERLERİNİ KORUDU

4’üncü hafta sonunda dört grupta da liderler yerlerini korudu. Merkez grubunda Asmaspor 4’te 4’lük seri yaptı. 12 puanla ilk sırada yer alan Asma ekibini, 7 puanla Terakkispor izliyor. Terakki BAY hakkını kullanırken, lider Asma henüz BAY geçmedi.

Kilimli grubunda zirvede kıyasıya bir yarış var. Haftaya puan puana giren Göbü Gençlikspor ile Kilimli 202 Gençlikspor kayıp vermedi. Hanelerine 3’er puan yazdıran bu iki takım, 10’ar puanla ilk iki sırayı paylaştı.

Çaycuma grubunda Devrek Bastonkentspor lider unvana sahip. Devrek ekibi, Çaycumagücüspor’la berabere kalsa da ilk sıradaki yerini korudu. Liderin ardından 7 puanla Çaycumagücüspor geliyor.

Ereğli grubunda Ereğli Demirspor oynadığı 4’üncü maçı da kazandı. 4’te 4’lük seri neticesinden 12 puan toplayan Demirspor zirvenin sahibi. Yenilgisiz lideri, 7’şer puanla Karadeniz Ereğlispor ile Karadeniz Ereğli Göztepespor izliyor.

MERKEZ VE ÇAYCUMA GRUBUNDA

5. HAFTA MAÇLARI 19 NİSAN’DA

Kilimli ve Ereğli’ye göre takım sayısı fazla alan Merkez ve Çaycuma grubunda 5’inci hafta karşılaşmaları hafta arasında oynanacak. 19 Nisan Çarşamba günü Kozlu, Fener ve Çaycuma sentetik sahada oynanacak maçların ardından bu iki grupta puantaj cetveli yeniden şekillenecek.

MERKEZ GRUBU

MERKEZ GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

1848 Siyah İncispor-Kozlu Maden İşçileri Topbaşıspor:1-3

Güvenlikgücüspor-Çaydamarspor:3-2

Asmaspor-Kozlu Taşkömürüspor:6-1

Terakkispor (BAY)

5. HAFTANIN MAÇLARI (19 NİSAN ÇARŞAMBA)

Saat 14.00 Kozlu sahası: Kozlu Maden İşçileri Topbaşıspor-Güvenlikgücüspor

Saat 16.00 Kozlu sahası: Kozlu Taşkömürüspor-1848 Siyah İncispor

Saat 15.30 Fener sahası: Terakkispor-Asmaspor

Çaydamarspor (BAY)

KİLİMLİ GRUBU

KİLİMLİ GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

1982 Kurtgücüspor-Göbü Gençlikspor:0-2

Kilimli 202 Gençlikspor-Türkalispor: 3-1

5. HAFTANIN MAÇLARI

Ya Polatlı, ya Alaplı! Polatlı +4 puan avantaja sahip, Alaplı hala umutlu... Ya Polatlı, ya Alaplı! Polatlı +4 puan avantaja sahip, Alaplı hala umutlu...

Türkalispor-1982 Kurtgücüspor

Göbü Gençlikspor-Kilimli 202 Gençlikspor

ÇAYCUMA GRUBU

ÇAYCUMA GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

Çaycuma Yakaspor-Karamusaspor:2-4

Çaycuma Yeşilvadispor-Filyos Ateşspor:1-1

Devrek Bastonkentspor-Çaycumagücüspor:1-1

Hacılarspor (BAY)

5. HAFTANIN MAÇLARI (19 NİSAN ÇARŞAMBA)

Saat 12.00 Çaycuma sentetik: Hacılarspor-Devrek Bastonkentspor

Sata 14.00 Çaycuma sentetik: Çaycumagücüspor-Çaycuma Yakaspor

Saat 14.00 Çaycuma sentetik: Karamusaspor-Çaycuma Yeşilvadispor

Filyos Ateşspor (BAY)

EREĞLİ GRUBU

EREĞLİ GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

Karadeniz Ereğli Göztepe-Ereğli Demirspor:1-5

Cumaspor-Eleşlerspor: 3-0 (Hükmen)

Bayatspor-Karadeniz Ereğlispor:1-6

5. HAFTANIN MAÇLARI

Ereğli Demirspor-Cumaspor

Karadeniz Ereğlispor-Karadeniz Ereğli Göztepespor

Eleşlerspor-Bayatspor: 0-3 (Hükmen)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ